• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

Ja też będę chciała lewatywę. Nie wyobrażam sobie jakbym miała tak "urodzić" coś innego przy porodzie ;-)
A co do majtek, to ja nie wiem jak to faktycznie jest. Kupiłam paczkę, czyli 5 sztuk. Mam nadzieję,że się przydadzą.

reklama
tez bym wolała jakis czopek albo cos do picia...no ale zobaczymy :-) moze zadzownie do poloznej i zapytam w razie czego kupimy i bedzie w domu a nóz sie uda samemu zrobic :) albo maz pomoze heh :D

wczoraj zaliczylismy odkaszanie ugorów hihihi :)) i teraz mam fryz jak ta lala :-)

tez bym wolała jakis czopek albo cos do picia...no ale zobaczymy :-) moze zadzownie do poloznej i zapytam w razie czego kupimy i bedzie w domu a nóz sie uda samemu zrobic :) albo maz pomoze heh :D

wczoraj zaliczylismy odkaszanie ugorów hihihi :)) i teraz mam fryz jak ta lala :-)

:-D:-):-D pas startowy czy łysa polana zagościła :-D:-D

Dasz rade sama z lewatywą, troche wygibasków na leżąco i wlejesz gdzie trzeba ;-)

reklama
hehe paseczek startowy i wytrymowane poletko :-) kusi mnie łysa polanka bo jakos tak lepiej ale jak pomyśle ze bedzie mi gorąco spocę się i dostanę podrażnienia to chyba bym sobie odgryzła pipke tak pewnie by swędziało :)

a wystarczy ze mnie brzuszek i nogi swedzą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry