reklama
niki222
Fanka BB :)
Krówki, zupełnie o nich zapomniałam, a ja uwielbiam krówki. W piątek muszę uzupełnić walizkę właśnie o te pyszności.DziękujęP. - zabrakło też krówekToż to obowiązkowy słodycz szpitalny
![]()

Ja swoją przeglądam co dwa dni i jakoś zawsze coś dołożę lub wyjmę;-).A tak sobie mysle ze przejze jeszcze raz swoje torby, stoja od dobrych 2 tyg i nie pamietam co gdzie jest- tak ogólnie, a moze cos wywale, albo cos doloze no i przewietrze![]()
Anastazzja
ja muszę rzeczy Hanki przepakować...bo jak dowiedziałam się, że ona już ma 3,6 kg to raczej marnie widzę to, żeby się zmieściła w te ciuszki co spakowałam
a szkoda, bo takie śliczne są
ale cóż poradzić
jak się takiego klopsa wyhodowało to teraz trzeba "cierpieć"

Anastazja to zazdroszczę że wiesz ile waży Hanulka, bo ja jestem w lesie.. mam dresik na rozmiar 56spakowany i zastanawiam się czy nie będzie za mały.. nie chciałabym żeby mały miał gołe nogi.. chyba wezmę coś jeszcze na wszelki wypadek 
Mój Potworek ważył 3860g czyli dorodna panienka w kombinezonie 50/56 pływała dzisiaj jak wychodziliśmy ze szpitala. Bodziaki 56 na luzie wchodziły w 62 pajacach miala powykręcane nóżki bo były za duże. Ja bym brała 56 te 62 mi się nie przydały 
Anastazzja
hmmm...no właśnie
niby rozmiarowo idzie na długość...ale te moje 56 takie wąskie są...że nie wiem czy na jej tłuściutki bebzunek wejdą
reklama
reklama