Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I fajnie było móc sobie w nocy coś malutkiego wszamać w czasie karmienia. Teraz też biorę, niema bata. Tamte krówki były pamiętne bo mi je mężuś przemycał na porodówkę- byłąm strasznie słąba a nie mogłam nic zjeść więc drobiłam sobie te cukierki na kawalątki żeby choć trochę podnieść poziom cukru.Mogą- chodzi o paznokcie u stóp- dłoni lekarze nie będą Ci oglądać. A stopy w czasie porodu widzą. I sinica pod paznoikciami to dla położnika bardzo istotny objaw. Dlatego tylko ewentualnie bezbarwny lakier. Co do rąk- nie ma przeciwskazań
y
Kochane wy z tymi suszarkami to uważajcie!
Krocza bym nie suszyła bo łatwo poparzyć, zwłaszcza jak tantum rosa używacie. On działa trochę znieczulająco, można nie poczuć na czas i problem gotowy.
To samo tyczy się malucha. Odgłos często działa (u nas działał) bo podobno przypomina dziecku dźwięki z brzucha mamy - przepływ krwi itd.
Ale słyszałam o tym ,że mamy ogrzewają suszarką brzuszek jak dzidzia ma kolki. TEGO ROBIĆ NIE WOLNO
Ja bym jednak nie nadużywała suszarki do usypiania czy uspokajania dziecka bo dzieci bardzo szybko przyzwyczajają sie do takich rzeczy i potem może być troszke kłopotliwe każdorazowe usypianie dziecka z suszarka :-)