reklama
madziarkas
Fanka BB :)
U nas książeczka jest niepotrzebna, wystarczy karta chipowa
baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić
baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić
A
asiunia876
Gość
U nas na sali pelno jest papierow w roznych ksztaltachnam jeszcze położna mówiła o ręcznikach papierowych do osuszania krocz. Jak sama mówiła nie powinno sie zwykłym ręcznikiem wycierać bo po 2 razach jest mokry i tylko bakterie namnaża.
kuchenny, toaletowy czy takie "reczniczki" wiec z tym luzik,ale przypomnialo mi sie
- drobne na parking
- pełny bak w aucie (co by w stresie stacji paliw nie zaliczac :-) )
tego do torby raczej wsadzic sie nie da, ale ogole warto pamietac :-)
A
asiunia876
Gość
JA kupie taka mala "fryzjerska" taka poreczna mi sie wydaje.baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić
madziarkas
Fanka BB :)
madziarkas kupujesz zwykły spryskiwacz do kwiatów, rozrabiasz TR i masz
aha- jeszcze kółko dmuchane kąpielowe dla dzieci, żeby na nim siadać po porodzie sn, kiedy wszystko obolałe![]()
JA kupie taka mala "fryzjerska" taka poreczna mi sie wydaje.
Mam taki mniejszy spryskiwacz z ikei ale poszukam jeszcze czegoś mniejszego w drogeriach
U nas książeczka jest niepotrzebna, wystarczy karta chipowa
madziarkas kupujesz zwykły spryskiwacz do kwiatów, rozrabiasz TR i masz
aha- jeszcze kółko dmuchane kąpielowe dla dzieci, żeby na nim siadać po porodzie sn, kiedy wszystko obolałe![]()
Tak jak napisała mitaginka, albo tak jak napisałyscie coś można dostać w drogeriach, musze skoczyć do rossmana, jak znajdę coś takiego to wam dam znać
reklama
JA kupie taka mala "fryzjerska" taka poreczna mi sie wydaje.
ja ostatnio mialam taka do kwiatow
http://www.boots.com/webapp/wcs/sto...ogId=10551&langId=-1&searchTerm=bottle&t1_N=4
Ostatnia edycja: