reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala

Jej dziewczyny wy już pakujecie torby??!!!Ja zamierzam dopiero w sierpniu robić zakupy i pod koniec sierpnia lub na początku września(termin na 29) zacząć pakować torbę, a jeśli będzie coś się działo to szpital mam na miejscu i mąż będzie robił to za nas:)

reklama
Ja na razie też nie myślę o pakowaniu torby - w sierpniu idziemy na wesele, więc do 20 sierpnia na pewno będę miała ją gotową, bo to nigdy nic nie wiadomojak się skończy zabawa w 8 miesiącu..?:-)

Ja bym chciała tak z miesiąc przed terminem się spakowac czyli tak w okolicach połowy sierpnia. Wtedy będę gotowa gdyby małemu się czasem za bardzo spieszyło na świat no i nie będę się stresować że jestem jeszcze nie gotowa jak się już coś wcześniej ruszy :-)

Ja tez planuję zapakować torbę dopiero sierpnia. Co prawda jedną koszulę już mam, przybory toaletowe też, ręcznik też, ale to taki zestaw ratunkowy w razie jak teraz nagle by coś się zadziało. Leży tak już od moich pierwszych plamień, tak asekuracyjnie.

heh ja mam termin na początek września i tak na koniec lipca chciałabym już mieć spakowane rzeczy

dziewczyny może wynika to z tego, że jeszcze nie mam dzieci, a Wy już macie swoje pierwsze Serduszka :) Część rzeczy planuję kupić przez internet, a wiadomo, że czasem to trochę trwa. Dla śwykłego spokoju na miesiąc przed terminem chcę mieć spokój przynajmniej z tym, bo cała reszta leży. Planujemy jeszcze remont mieszkania, w połowie lipca będziemy dopiero wstawiali drzwi do pokoju, potem jeszcze malowanie, meble i cała reszta drobniejszych rzeczy... jeszcze sporo przede mną, a sił brakuje.

reklama
Ja spakowalam sie wlasnie w taka mala walizke. Zajmuje mimo wszystko mniej miejsca i mozna ja spokojnie nawet przy scianie w szpitalu postawic. Z torba byloby juz gorzej a do tego walizke mozna ciagnac a torbe ktos dzwigac musi. Za to mala bedzie miala taka mala torbe ktora pozniej moj M przywiezie.

Do góry