Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja się właśnie zastanawiam czy w dużą walizkę nie spakować nas obie. Musze podejrzeć jak wyglądają sale w szpitalu gdzie chce rodzić i czy pod łóżko by waliza weszła. było by mi chyba najwygodniej. Bo w szpitalach chyba raczej nie ma zadnych szaf zeby się rozpakowac???
Powinna byc taka waska szafka od podlogi do sufitu. Przynajmniej taki jest zwykle szpitalny standard ale z drugiej strony kazdy szpital moze miec inaczej.
za wiele się do niej nie zmieścikasica ja mialam na mysli polski szpital bo nachodzilam sie kilka lat temu po polskich szpitalach i zawcze byla taka wbudowana w sciane szafka do sufitu i do tego na kolkach szafka - stolik ale tak jak napisalam wszystko zalezy od szpitala i moze nawet oddzialu. Ja bylam na oddzialach gdzie pacjenci czesto bardzo dlugo przebywaja a moze na porodowce gdzie lezy sie raczej krotko nie ma tych szafek. Sama nie wiem jak tutaj jest wyposazony pokoj bo jakos nie zwrocilam do tej pory na to uwagi. Jak pojdziemy w sierpniu na konsultacje to musze koniecznie spojrzec.