E
efilo
Gość
Jestem dzielna!
Zaczęłam się pakować!
Mam nadzieję że nie jest to jakaś samospełniająca się przepowiednia
W torbie znalazły miejsce:
1. pieluchy pampers
2. podkłady bella
3. podkłady bawełniano-ceratkowe pod pupę na łóżko (ilość hurtowa - mam nadzieję że aż tak źle nie będzie i raczej rozdam niż mi się wszystkie przydadzą)
4. majtki jednorazowe (mam też te z siateczki ale chce je przeprać)
5. chusteczki pampers (położna prosiła żeby nie zabierać żadnych innych kosmetyków dla dziecka)
6. paklanki (na wszelki wypadek - dla mojej wygody)
7. purelan
8. pasta do zębów
9. klapki pod prysznic
10. skarpetki białe
11. woda mineralna
Reszta czeka na zmiłowanie, pranie albo zakupienie
Zabieram też laktator - właśnie się wysterylizował.
P.S. Nie zabieram żadnych ciuszków dla niuni do szpitala. Nawet tych na wyjście. I tak T przyjedzie wielokrotnie to przywiezie za którymś razem co trzeba - w zależności od pogody i... wielkości Zosi
Zaczęłam się pakować!
Mam nadzieję że nie jest to jakaś samospełniająca się przepowiednia

W torbie znalazły miejsce:
1. pieluchy pampers
2. podkłady bella
3. podkłady bawełniano-ceratkowe pod pupę na łóżko (ilość hurtowa - mam nadzieję że aż tak źle nie będzie i raczej rozdam niż mi się wszystkie przydadzą)
4. majtki jednorazowe (mam też te z siateczki ale chce je przeprać)
5. chusteczki pampers (położna prosiła żeby nie zabierać żadnych innych kosmetyków dla dziecka)
6. paklanki (na wszelki wypadek - dla mojej wygody)
7. purelan
8. pasta do zębów
9. klapki pod prysznic
10. skarpetki białe
11. woda mineralna
Reszta czeka na zmiłowanie, pranie albo zakupienie

Zabieram też laktator - właśnie się wysterylizował.
P.S. Nie zabieram żadnych ciuszków dla niuni do szpitala. Nawet tych na wyjście. I tak T przyjedzie wielokrotnie to przywiezie za którymś razem co trzeba - w zależności od pogody i... wielkości Zosi

; wiadomo że porod przyjmą ale ja widziałam te koszule do rodzenia, są bardzo praktyczne, jednak wiele nie ukrywają i szlafroczek się przyda