• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

majqa - to prawda, mój mąż właśnie się ocknął, że skoro mam termin na 29 maja, to juz tylko miesiąc został i że trzeba by może coś do szpitala przygotować (się ocknął, torba juz od 3 tyg. czeka).

monika - syn mojej kuzynki rok temu jeszcze (miał 3 lata) nie chciał mówić, bo tak mu było chyba wygodniej - pokazać i jakąś sylabę powiedzieć, ale jak się zaczęło lato i z dzieciakami na podwórku zaczął gadać, to teraz buzia mu sie nie zamyka i kuzynka czasami tęskni to tych dni, kiedy jeszcze tyle nie mówił, spokojnie, nie denerwuj się, każde dziecko ma SWÓJ CZAS.

reklama
Zuza - ogromne gratulacje dla Ciebie i malej Marysi:-) Szybkiego powrotu do formy zycze i duzo zdrowka dla Malutkiej, oby rosla sobie zdrowo i bezproblemowo:tak:

zuzinka - wielkie gratulacje!!!!! uściski dla WAs - no i czekam na foto;-)

my na wyjezdzie zwiedzaliśmy malbork - wczoraj gniew i sztum - więc zamki nasze ---dzis już powrót do domku ale trzeba popatrzec co po drodze zwiedzić----a jutro niestety do pracy------ehhhh czekam juz na wakacje...

pozdrawiam babeczki
i odpoczywajcie:tak:

reklama
hejka ze Szklarskiej Poręby;-)

od soboty balujemy i się opalamy, uwielbiam się opalać:-)

wracamy chyba jutro ... tak ten tydzien szybko minął.. wczoraj weszliśmy w 5h na Szrenice, sapałam jak kon pociągowy ale udało się, dzieciaczki tez dały rade!! jestem z nich dumna:-) oczywiscie mnie palcami wytykali jak z tym brzuchem szłam hihihi snieg na szczytach leżał a dzieciaki bez koszulek na nim leżały:szok::szok:

u nas w tej chwili burza i deszcz ale i od razu lepsze powietrze...

pozdrawiam i zycze spokojnego dalszego weekendu majowego:-)

buziaki..................

ZUINKA WIELKIE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!! NIECH MARYSIA ZDROWO ROŚNIE!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry