• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć baby:)))))))))

jestem i ja z relacją jak Sempe ;))
wrociłąm wczoraj ,dałam radę z 1 postojem..mam w plecach 1000km,ale było warto:))
zwiedziliśmy Czarną Górę na wyciągu
1 dzień bylismy w Czechach w Mieście Skalnym-robi wrażenie:tak:
1 dzień nad zalewem w Stroniu
1 dzień w Międzygórzu-gdzie nas tam nie było:szok::-D
w jaskini złota tez byliśmy:)

nałazilismy sie na maxa ,po pierwszym dniu miałam dość ,ale potem doszłam do wprawy i było git-dzieci dały radę..kwatera super!!

dziś nie wiem w co łapki włożyć...dobrze ,że wolne do niedzieli:tak:

Zuz Inka i ja gratuluję raz jeszcze :))

myślałam,że się z Wisieńką naszą spotkam bo mykalismy przez Wrocław ,ale nic z tego-remonty ,objazdy i wypadki ...za długo zeszło i nie było juz czasu..

pozdrawiam for all i jutro wlecę ,może uda mi sie poczytać co u Was..

reklama
Zuzka
Gdy powiększyła Wam się rodzinka,
Cóż Wam przyniesie Wasza dziewczynka?
Da Wam radości uśmiech beztroski,
W dwa warkoczyki splecione włoski,
Dwie ciepłe rączki, lalki, koronki,
Buzie rumianą, misie, pierścionki,
Da pierwsze piątki, da miłość swą,
Co będzie rosnąć co rok wraz z nią...

W dniu 2.5.2012 o godzinie 4.15 Zuzka urodziła Marysię, waga 3200g i długa na 54cm!!!!!!!!!!
GRATULACJEEEEEEEEEE :-D

Mama super ze wyjazd udany ;-)

Mnie jest troszkę mniej, bo ciagle mam to zapalenie bakteryjne - ale fakt ze opuchlizna zeszla i juz nie mam calego oka czerwonego, mam tylko jedna wielką plame pod powieką czerwoną :( no i mniejsza a boku, jak nie zacznie przechodzic to do lekarza pojade w nast.tyg.
Ogolnie z nocnikowaniem tez klapa, bo przez oko nie moglam malego dopilowac, a i on nie wola wogole;P z rana codziennie kupka juz jest na nocnik take oki, widac ze juz sie go nie boi a wlasnie to mnie przerazalo w nocnikowaniu bo za vhiny nie chcial w nim usiąść nigdy ;-)

Pozdrawiam i milego weekendu zycze!:*

Witajcie!!!
U mnie do wczoraj był młyn i to totalny. Gabryś złamał rękę i chodzi w gipsie.
Cała rodzinka wyjechała i zostawili mnie samą:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Ale wiecie że jakoś ta cisza w domu jest taka, nie moja.
Nikt nie narzeka , nie pyskuje.
Ja i moje myśli zostaliśmy sami.
Pozdrawiam was sobotnie:-)

azile katrinasempe wy juz tez na ostatniej prostej.........

zuzinka - Ogromniaste gratulacje - czekamy na opis porodu i życzę aby Marysieńka rosła pięknie i zdrowo

mnie dzieci obudziły przed 6.00 bo tata do pracy wstawał a już jasno też - słonko świeci....mama na operację nie poszła - wiem o od teściowej. Teraz do mamy nie dzwoniłam, jestem zła na nią i zbieram się w sobie żeby zadzwonić:wściekła/y:2 maja byłam założyć mirenę i mi nie założyli a bałam się tak że ketonal wzięłam. Okazuje się że mam zmiany na szyjce i muszą mi badania zrobić. Jestem na środę rano umówiona do szpitala - jeszcze nie ustaliłam z mężem kto się dziećmi zajmie. Pozdrawiam was
Liza - mieliśmy o zakażenie bakteryjne oczu całą rodziną dwa razy w tym roku - staraj się nie dotykać oka i zakrapiać ile kazali
fasolka - piękny wierszyk:tak:

hej

bedismall a ile was to trzymalo zapalenie? mieliscie jakies czerwone plamy na oku? bo u mnie bylo cale czerwone oko i to zniklo ale ta plama zostala ciagle... ehhh oby to zniklo...
azile odpoczywaj! ;-) fajnie Ci ;-)

Pogoda wczoraj sie popsula ale dobrze popadało, i po niedzieli juz bede miala cebulke do pielenia bo juz wyszla i zaczyna zarastac :-D hehee

witam sie i ja:))

Liza,Bedii,Azile miłego dnia kobietki:)

Bedii jak to mama nie poszła?????????
oj to współczuje Ci nerwów i tej rozmowy...

Azile Zuza też miała złamaną ręke jak miała 3 lata i tez gips na 3 tyg..
a Ty wypoczywaj i delektuj się ciszą :)

wstawie jak mi się uda kilka fotek z wypadu w góry..

reklama
Witam dziewczynki:-) mało mnie ostatnio troche ale weny brak i nastroj jakis nie ten:eek: leze plackiem i warjuje:crazy:

Alize biedny synus zagipsowany:szok:

Mama sliczne fotki fajny wypad:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry