• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
wisieńka - zaglądaj zaglądaj, brakuje nam tu Ciebie; dobrze, że Mila ma napięcie już za sobą; a kłopoty z dorastającym Młodzieńcem? Hmmm cóż chyba nie da się ich w tych czasach uniknąć :/ Oby zgniły w zalążku... Zdrówka dla Was :)

hejka
my spędzamy miło majowy weekend - wczoraj i dzisiaj miało padać a jest piękne słońce więc wychodzę z domu ile się da bo mąż w robocie nadgodziny wali a ja sama z dziećmi. Wczoraj byliśmy we 3 sąsiadki w parku z 7 dzieci - ja i dzieci padliśmy po spacerze w obie strony:baffled:
liza - no były oczy czerwone strasznie - Patrysiowi to nie mogłam pewnego ranka oczu otworzyć - ale jak zakrapiasz regularnie to w końcu minie - przemywaj rumiankiem na ciepło

ewuniaf - wracaj do nas w końcu!!!!!!!!!!!

pawimi a ty gdzie zniknęłaś? sempe?
Joaś- śniłaś mi się pół nocy - to znaczy ty i twoja 9 dzieci;-)

wisieńka - fajnie że wleciałaś

zuzinka-jak sobie radzicie z Marysią?

fasolka - azile i zuzinka są świetnym przykładem na to że cierpliwość popłaca - poleżały i teraz zuza już tuli swoją niunię a azile do niej dołączy - będzie dobrze a porządki teraz olej

mamo - no mama nie poszła na operację....nie chce mi się z nią gadać - ona już się na tamten świat wybiera choć jej rocznik '62

pozdrawiam resztę bandy

Witam! :-)

Zdopingowana przez Azile wpadam osobiscie dac znac ze 2.V o 4.15 urodzilam Marysie 3200g i 54cm. Porod ekspresowy ale szczegoly i kilka fotek wstawie jak bede miala wiecej czasu.

Slicznie dziekuje za wszystkie smsy, milo jest wiedziec ze tyle osob o mnie mysli!!!

Pozdrawiam i bede wlatywac jak mi czas pozwoli :-)

PS Mamo teraz Tobie przekazuje moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Azile Katrina szybkiego &&&&&

Witam! :-)

Zdopingowana przez Azile wpadam osobiscie dac znac ze 2.V o 4.15 urodzilam Marysie 3200g i 54cm. Porod ekspresowy ale szczegoly i kilka fotek wstawie jak bede miala wiecej czasu.

Slicznie dziekuje za wszystkie smsy, milo jest wiedziec ze tyle osob o mnie mysli!!!

Pozdrawiam i bede wlatywac jak mi czas pozwoli :-)

PS Mamo teraz Tobie przekazuje moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Azile Katrina szybkiego &&&&&

Ja też Zuzka czwarty poród miałam expresowy.

Pozdrawiam wszystkie.U nas teraz słońce świeci i nawet ciepło jest ale rano to było tak zimno jak jesienią-8 st aż ręce marzły.

hej babencje

zuzinka - ciesze się ze tak gładko poszło - gratuluje jeszcze raz - i czekam na foto;-)
katrinka - jeszcze tydzień poczekaj - bo 2 tygodnie przed i 2 tyg. po - to termin---odpoczywaj poki mozesz
mamuś - śliczne foty- fajna grupa - córcia przepiękna- synek wiekowo widze prawie jak mój mati - --no i Ty laseczka!!!
fasolka - uważaj tam na siebie - jak się czujeta?
liza - mam nadzieje ze z okiem lepiej;-)
majqa, bedi, wisieńka - pozdrawiam
a gdzie reszta??? pytam się ja:-D:cool2:

gdybyście mnie widziały--- jestem przed @ - tempka spadła - siedze z paczką chrupek serowo- pomidorowych i ciasteczkami w polewie czekoladowej------ i jest pysznie:-D:-D:-D

pozdrawiam

jestem po pracy-odpoczęłam sobie po tych całych górach:)))))

Hana dziękuję w pas się kłaniając za komplemety :)))i w imieniu dzieci też ;-)
smacznego kochana,smacznego-ja przed @ tez tak pochłaniam ..a później psioczę ,że waga zepsuta chyba:-p:sorry:

Zuz Inka super ,że wleciałaś-ukochac Marysię i ..dzięki za moc:-D

Monika cześć ;) u nas tez słonko ;)
jak tam dzieciaczki-zdrowe ??

Liza ?????????????????

Bedii ach...ludziska tak czasem mają -moim tatkiem też musiałam wstrząsnąć bo też się wybierał:eek:ale już jest si...to znaczy -znów zaczął się leczyć..

Katrina no to teraz &&& za Twj szybki poród;))

Wisieńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak milusio ,że jesteś ;))
wlatuj kochana ,wlatuj-choć raz dziennie :)ale bądź z nami:tak::tak:

Mama ja staje przed Katriną w kolejce:). Choć znając życie to ja po terminie urodzę.

Właśnie wpadłam w szał sprzątania. Wypucowałam łazienkę. Teraz kuchnia idzie na warsztat:). Jak dobrze że nie muszę już leżeć i patrzeć na bałagan.
Mam ogromna potrzebę zrobić coś włosami. Może przed porodem uda mi się zagościć do fryzjera:)

reklama
azile, hana - no ja mam tendencje do rodzenia "przeterminowanych" dzieci, więc raczej nie nastawiam się, że to zaraz nastąpi, ale na pewno mam termin na 29 maja i max. plus 10 dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry