• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

bedismall pisałam już ze z okiem o wiele lepiej ;-) bedę życ :happy: hihihihi
fasolka odpoczywaj :-) dobrze ze u gina dobre wieści :-) zobaczysz ze i Tobie szybko zleci a nim sie obejrzysz bobas bedzie mial kilka miesięcy :tak:
martini witaj :-) gratuluję trzeciego bobaska, i piszę ci - DASZ RADE :-) zobacz ile nas tutaj po trójnych a nawet z czwórką i piątką dzieciaczków :-) już malutko zostalo:-)
Jak moja starsza córa miała rok i 3tyg to ja urodziłam już drugie bobo, także mniej wiecej wiem jak to jest... :-) nauczysz sie organizacji ;-)
lenka21 witaj miło, gratki fasolki :-)

reklama
witajcie wtorkowo

hana - bać to może się nie boję, tu w szpitalu jest bardzo sprzyjająca atmosfera, mimo, że nie znam dobrze języka, czuję tylko troszkę niepokój - o to czy zdążymy na czas (do szpitala mamy 40km), o to czy wszystko będzie OK, wierzę, że tak, ale różnie bywa. A tak - to jak pisała azile - ból szybciutko wynagradza możliwość przytulenia "świeżynki",

Jutro mam USG (trzecie i może już ostatnie).

jestem po pracy;)

Lenka witaj u nas i rozkładaj kocyk...przytulimy i bedzie si:)

Marrtini gratki trzeciego maluszka :) ale Ci sie porobiło:))) Ty nie wiadomo kiedy zachodzisz a ja dziergam prawie 2,5 roku i kurka nic...

Wisieńka dzięki za &&&&,jutro o 18.00 mam wizyte i okaże się czy owulka była czy może znów mam torbiele..

Bedii dzięki...no ja już się oblukałam z blondem i narazie przy nim zostanę:-p
ale w brązie dobrze się czułam ,tyle,że już 3 lata byłam brązowa i chciałam zmiany:tak:

Liza Bono bardzo przeżył rozstanie i teraz jak gdzieś bedziemy jechac to na taką kwaterę gdzie można psa..przez 2 dni nic nie jadł biedaczek...

Fasolka i co tam...nie dowiedzieliście się jaka płeć maluszka???
oszczędzaj się kochana choć pewnie miałas nadzieję ,że bedziesz mogła już wstać z łóżka...

Hana-witaj kobietko:)działaj i szalej -pewnie jeszcze mnie wyprzedzisz z ciążą...do niedawna to Zuz Inka się zastanawiała czy działać ...kiedy ...itd i co??? własnie urodziła córę a ja nadal w ciąży nie jestem;/

pozdro i zmykam odkurzać..

Katrina &&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytą;)

Azile a Ty jakby co to pisz do Joaś -bedziemy rodzić razem z Tobą :)

Ostatnia edycja:
Co by tutaj dużo gadać fajnie tu u Was jeszcze jak się poczyta jaka organizacja przy trójce( lub więcej) to aż serce rośnie a strach gdzieś tam się chowa
Ja typowych obowiązków domowych się nie boję, może wieczornych kąpieli i nocy. Do południa chłopcy w przedszkolu to jakoś w domu czy w ogrodzie dam radę sam na sam z maluchem:-)
Mi to chodzi o pozostałe obowiązki, bo mamy z M. gospodarstwo i pracy jest ful , chłopaków się ubierało i heja z nami na dwór a jak już był kryzys to bajka i siedzą jak zaczarowani a z takim maleństwem to co ja zrobię:zawstydzona/y: chociaż bardzo się cieszę że się pojawi i mam nadzieję że tym razem będzie córeczka:tak:

helloł
ledwom żyła---boz to jakaś migrena mnie śmiała dopaść --ale chyba pomału wracam do życia

bedi - my mata zmajstrowaliśmy w wakacje i kwietniaka mamy - i muszę powiedzieć ze to fajny czas - i jak miałabym rodzić to właśnie marzec/kwiecień....haha zeby tak mozna było wybierać:-D ja tu myśle ze jestem wiatropylna chyba:-p
liza- ano do zerówki...nie wiem kiedy to zleciało---a danielek z konca roku ---jak tam na tle rówieśników wygląda?
mamuś - i TY się doczekasz!!!--- trzymam &&&&&&& zeby wsio było oki!!!
martini - witaj--- zapewne dasz rade doskonale - może być cięzko - ale dzieciaki będą miec siebie - fajna taka paczka - główka do góry;-)
azile - ja poród mata wspominam bardzo miło---2h i po wszystkim-a u Ciebie widze syndrom wicia gniazda-powieś jeszcze pranie i możesz iśc rodzić:-D
lenka - witaj
fasolka - może rzeczywiście za dużo obowiązków spadło na córcie---moja też mówi ze chce rodzeństwo ale jak będzie gdy do tego dojdzie---- teraz żre się z bratem:-p---odpoczywaj---- jeszcze troszke---zobacz jak czas szybko leci........zaraz Ty będziesz przekazywać pałeczkę:cool2:
katrinka - na pewno zdążycie - a Ty gniazdka nie wijesz?:-p

pozdrawiam jeszcze raz - ide poleniuchować ---zaraz julka:tak:---ogląda któraś:cool2:

Lenka bedzie dobrze-przyjdzie czas będzie rada...
nawet przy gospodarstwie da sie poukładac plan dnia ;)
no i &&& za córkę :)
imiona macie wybrane??

Hana dzięki za &&&..
ja nie oglądam Julki..ja czaaaasem na współnej i m jak miłość...

dzieciaki wróciły z rowerów ,umorusane:szok:
robię kolację,zaraz kąpanie ,bajka i do spania ..
jak ja sie ciesze ,że nasze tak wcześnie chodza spać :)))przed 20.oo juz Ich nie ma a my jeszcze możemy na ogrodzie posiadzieć:tak:

Hana a Daniel dobrze wychodzi na tle rówieśników :) bierze przykład z siostry chyba ;) oni razem wychowywani to jak bliźniaki :tak: ;-)
i a precz migrenom;/ ja dawno nie mialam na szczescie... :tak:
mama ojej to piesek sie zatęsknił.... no ale rada na to już jest to bedzie fajnie :-)
katrina czekamy jutro na wiesci z USG :-) ciekawe jai maluszek juz duży :-)
Lenka ja mieszkam na wsi, pomagam rodzicom to tak szczerze ci powiedziawszy w tym roku moge tak spokojnie pomóc :tak: i warzywka wsiałam, i postaram sie je ogarnać :tak: :-) bedzie dobrze i kciukasy za córe trzymam :-)

U nas juz po kolacji, dzieciaki własnie ją spalają biegając ;P
Mama u nas tez ten plus ze Chlopaki przed 20 już spią :-) czlowiek ma chwilę ciszy i spokoju dla siebie :tak:
Hania kolo 20:30-21 chodzi spac ale ona juz tak nie przeszkadza :-)

Dziewczyny dzięki za &&&
U mnie chłopcy też godz 20 i do łóżek wieczór można mieć dla siebie :-)tylko że ja teraz praktycznie chodzę z nimi spać, wstaję o 6 i przez tą moją Fasolkę jestem mega śpiąca , czasami jak się uda to w dzień śpię

Liza ja co roku sieję warzywka , Antka rodziłam w czerwcu to chwasty na kolanach wyrywałam ale później były swoje marchewki na zupki a jak miałam mniej czasu to było zarośnięte dla mnie to nie problem a ogród mamy z dala od drogi to sąsiedzi nie widzą a mamy jak przyjedzie to nie prowadzę na ogród:-p

Lenka ja pisze teraz z trójka dopiero tak na spokojnie moge cos zrobić, bo z dwójka tez robiłam wsio ;)
A tak jak piszesz i ja z Mikim termin mialam na koniec maja to zaniedbałam troszke warzywka bo nie opieliłam :D hehehe takze jak widzisz dasz rade ;-)
strach ma wilkie oczy, ale jak z dwojka dawałas rade to i trzci skarb nie zawadzi, a starsi jeszcze Ci pomogą :tak: widze to po moich, Hania pomaga mi dużo i pilnuje mlodego :-)

reklama
Lenka - Witaj!!!!
Tyle dziś napisałyście, że się pogubiłam co komu miałam pisać.

Ja pranie dziś zrobiłam i to spore. Bo 2 pralki a mam wsad na 9 kilo:)
Do tego umyłam okna:tak::tak::tak::tak:. Nareszcie i wyglądają jak u ludzi;-).
Zobaczymy czy to pomaga we wcześniejszym porodzie:-D:-D:-D:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry