Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w takim jestem nastroju bo po raz kolejny przeanalizowalam nasze finanse i okazuje sie ze maz za moimi plecami wyplaca pieniadze ktore sa przeznaczone na kredyt w sposob kompletnie niekontrolowany i nieprzemyslany a mi sie kaze nie wtracac do JEGO pieniedzy. W takim razie chyba nie pozostaje nic innego jak spakowac walizki i zegnam pana prosze pana........
i już nogami przebieram na nasze sierpniowe spotkanie w Tucznie

proszę wleć do nas
:-)

Wszscy mlodzi ludzie chyba musza przejsc przez ten fatalny okres jakze ciezki dla obydwu stron. Bedzie dobrze, zachowaj zimna krew i dystans a zobaczysz ze mlody dorosnie.
tak sie rwal do przygod i po kilku tygodniach ma dosc zwiedzania swiata. Dopiero wczoraj chyba dotarli na docelowe miejscem tzn w Afganistanie byli od tygodnia ale nie w swojej macierzystej bazie tylko tak ich bujali po calym poludniu tego dziwnego kraju. Jedyny plus tego byl ze nic konkretnego nie robili i siedzial prawie non stop na internecie a ze zabral cale osprzetowanie ze soba (czyt. laptop, ipad, iphon i co tylko mozliwe) to mialam z nim codzienny staly kontakt. Wczoraj juz go nie bylo wiec wiem ze dotarli na miejsce przeznaczenia i zabrali sie do pracy. Mam nadzieje ze uslysze od niego w weekend bo u nas akurat Dzien Matki wypada....

) i tak mi dokuczalo ze nawet do pracy nie jezdzilam bo za bardzo nie bylam w stanie samochodu prowadzic. Dzis juz jest znacznie lepiej.
witaj
dawno Cię nie było

:*