• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama - super wieści!!! bardzo się cieszę. Oby staranka wystarczyły i @ poszła won na dłuższy czas :tak: Co do żęboli to ostatnia 2-ka pod dziąsłem za 2-3 dni wyjdzie a tak to czuję i 4-ki i 3-ki że są już tuż tuż i mały ciągle paluchami w buźce grzebie więc pewno wyjdą niebawem
katrina - dobrze, że wsio ok :-) :tak:teraz spokojnie czekaj a ciśnienie się unormuje

reklama
Ja dopiero teraz mogę spokojnie na kompa usiąść mały padł a pozostała dwojka tłucze się na łóżku jak zwykle..:-DMiałam dzis zabiegany dzien najpierw wizyta u neonatologa z młodym potem córcia miała miec szczepienie ale niestety niezdążyliśmy i pielęgniarki juz niebyło w przychodni mam nadzieję że jutro to juz załatwimy.
Troszkę sie podłamałam wizytą u neonatologa bo młody jeszcze nie dźwiga głowki przy podnoszeniu za rączki mamy skierowanie do neurologa eh mam nadzieję że to nic poważnego bo z córcią dużo przeszłam miała wzmozone napiecie nierozwijała się jak należy i byla bardzo długo rehabilitowana juz bym niechciala takiej powtórki z rozrywki:wściekła/y:

majqa1;8545936Anek - widzę pisze:
Z tą wagą wcale nie jest tak różowo ciążowe kilogramy spadły w tydzień po porodzie a reszta siedzi jak zaklęta:no: niby powinnam cieszyć się z tej wagi ale ja mam szafę pełną dopasowanych ciuchów w ktore teraz sie niemieszczę albo sa strasznie obcisłe jeżeli szybko nie schudnę to niestety czeka mnie wymiana garderoby a na to kasy brak:no:

Ostatnia edycja:
jestem ..
wczoraj mi bb szwankowało i nie mogłam pisać...

dzieci porozwożone,pranie na półmetku,ja po sniadanki ,zaraz biorę się za kwiaty..

Majqa dzięki..no oby działań wystarczyło...

&&& za reszte zabków Marka;) ja dziś idę z Zuzą na lakowanie szóstek:)

Pisałam do naszej Joaś ,żeby wleciała,ze tęsknimy,ale napisała,że zabiegana jest i nie ma czasu...

Azile kochana Ty juz co dzień bedziesz męczona pewnie smsami czy już..czy jesteś w szpitalu....
ta końcówka pod tym względem jest najgorsza...

Hana ???????????????????????

Wisieńka poczekamy na Ciebie kochana,nic się nie denerwuj bo Ci prolaktyna skoczy a ona jest potrzebna niska przy zachodzeniu w ciążę:-D

buziaki słodziaki dla Was mamuśki:)

Witam
Mama trzymam kciuki żeby mała fasolka się pojawiła w brzuszku u mnie było 3 dni przed owulacją i się udało:tak:

dom już ogarnięty obiad prawie też a teraz biegnę na ogród

pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Lenka dzięki :))

ja własnie byłam na ogrodzie-ależ mi bogato obrodziły irysy:)))fioletowe.
pieknie oko cieszą.
i piwonie w końcu w tym roku zakwitna bo maja piekne pąki.

przyjemnego dnia;)

Hej!!!
Dziękuje wam wszystkim za wspaniałe wsparcie jakie mi okazujecie:-):-):-)
Wije gniazdko na całego. Sprzątam przemeblowanie planuje na wieczór.
Wczoraj dokupiłam brakujące rzeczy dla mnie do szpitala.
Dziś dopakuje do torby.
Na szczęście jeszcze nikt mnie nie pyta czy już:)
Ale wczoraj na zebraniu w szkole to ludzie oczy robili , że ja w ciąży.
No i że duży brzuch. Ale jak mówiłam że ja na wylocie to jeszcze większe oczy robili:szok:.
Całuski wam śle i przepraszam ze tylko o sobie, ale wiecie żyje tylko sobą:):). Wybaczcie:sorry::sorry::sorry::sorry:

cześć dziewczyny

Ja z moim gadam tylko przez telefon...ale żeśmy się dogadali jakoś:sorry:

pawimi dzięki ci wielkie za dobre słowo. Dałaś przysłowiowego kopa na zapęd i trza się wziąć w garść

idę zupę gotować bo zaraz małż wróci a mamy sprawy do pozałatwiania: przychodzi ubezpieczyciel w sprawie wypadku który mój spowodował a potem trzeba się ostro brać za organizowanie przyjęcia dla Vanessy bo już zamówiliśmy na basenie ale okazuje się że to tylko 45min. bez jedzenia:confused:
P.S. nie pisałam wam ale byłam wczoraj w szpitalu na tym badaniu dowcipnym - zrobili dodatkowo cytologie więc czekam ale zmian nie było widać więc:-)juhuuuuuuuu!

pozrawiam was wszystkie i całuję

reklama
Witam!Mam pytanie,co się teraz kupuje na rocznicę komunii świętej?Dostaliśmy zaproszenie,ma potem być wielkie przyjęcie.Robią w remizie to będzie ponad 50 osób.Moi starsi to tylko do kościoła szli i to wszystko ale niektórzy to bale wyprawiają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry