reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

czesc lejdis;-)

GALA- :-D:-D:-D:-D:-D:-Dpokladowy psycholog byl na zakupach:tak:;-)niedawno wrocilam i odpalilam bb i tak próbuję nadrobic ,ale sredni mi to idzie..

w kazdym razie ciesze sie ,ze Twoja strategia dziala i jest rozejm:tak:;-):cool2:

AZILE- wysylam caly wór cierpliowści-kupilam więcej w zapasie,byla na wage to wzielam sporo:-D:-D:-pwiec podziele sie z Tobą:tak:

EWUNIA- kochana to Tobie nadal podaje ręke ,zebys wyszla z dolka...jesteś juz zmeczona końcówką ciąży...wspieram!!

ZUZKUS,JOAŚ,EWUSEK,WERONICZKA,PAWIMI,ANAKLIM,MONIKA i pozostale babki -pozdrowienia i buziaki:tak::happy2:

reklama
Hej.
Ja mam chwilkę przerwy w szyciu sukienek dla mnie Małgosi i jej lali. DO tego za dwie godziny wyjeżdżamy po odbiór Stasiowej nagrody i otwrcie wystawy z pracami konkursowymi.

No i nie wiem co mam Wam więcej napisać bo jestem okropnie śpiąca. Normalnie wysiadam. Dobrze że chociaz mam juz mieszkanie Świątecznie posprzątane. Pozostały wypieki, zupa grzybowa i słatka ziemniaczana do zrobienia. No i muszę powymieniać zasłony w oknach. Ale to dopiero w czwartek bo chcę czuć się super świątecznie dopiero w Wigilę a nie za wczasu. Nie chciałbym zeby to wszystko mi się przed Świętami opatrzyło.

Miłego dnia.

Witam wieczorem.
Mamo05 dziękuje za wór cierpliwości, ty to zaradna kobitka:)
Ewusek1203 po tulaska już mi lepiej.

WIecie trudno dzieciom się dziwić nudzą się. Gabrys już siedzi w domu 10 dni, Madzia tez w domu. To szaleją a ja też pewnie mam dość ciągłego gwaru w domu.
ALe jutro jest juz nowy dzień i mam nadzieje lepszy. Madzia idzie do szkoły bo gra w Jasełkach i nie będzie jej do 14 :). A o 18 mam uroczystość w naszej rodzinie, ponieważ nasz najstarszy syn (Gabryś) ma święcenia na ministranta. Więc dzień upłynie szybko.
Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa i wsparcie:)

Alez tu ruch :szok:

A firma mojego M zrobila nam prezent na swieta i przyslala wyplate cale 10 dni wczesniej bo normalnie maja 30 SUPER HIP HIP HUUURA i jeszcze 500 zl extra!!!
Maz jutro wraca i jedziemy do marketu kase wydawac...tylko jak pomysle o tych kolejkach :no:

Wigilia u Ani mhhh sama bylam a powinno nas byc 4 :szok: k*** no ale dalam rade

Jeszcze jutro i maja wolne...wreszcie sie wyspie :-D

Pozdrawiam!

ZUZKUS- no widzisz ,dziewczyny moają dolki i tak jakoś-musimy przeczekać...ja tez sie ciesze ,ze sie wyśpie ;-)

AZILE- dobrze,ze przesylka juz doszla-cierpliwosc jest na wage zlota:):):)))pewnie,ze dzieci sie nudza i nie ma sie co dziwic...
alu jutr Ci zleci.

SEMPE,ANNA.S,MAUREEN- ja tu o Was pamietam...................brakuje Was babki.......

Staś złapał ospę. I wszystko fantastycznie gdyby nie to że mam pusta lodówkę i nie mam dzieciom co na obiad zrobić i miałam ważne rzeczy do zrobienia jak dzieciaki będą w przedszkolu i teraz będę musiała to zostawić na wieczór do robienia. Normalnie jakaś masakra. Mam naprawdę wielki problem teraz.

Hej,
Weroniczka- dużo zdrowia dla Stasia a dla Ciebie sił i wytrzymałości

Ja też na chwile jak mama. chciałam powiedzieć, że dzisiaj 2 noc z melisą i Hania obudziła się o 4. dopiero!!!! Pociumkała cycusia i... poszła spać:)))
Już nie pamiętam kiedy po przebudzeniu w nocy tak szybko zasnęła ponownie. Pospała do 7. Może ten melisal odmieni nasze życie;-) Hania szaleje całymi dniami to i w nocy nie może się uspokoić bo wszystko ponownie przeżywa. A teraz spokojnie śpi, bez "gadania" przez sen, wstawania, piszczenia itd.
U nas wyłazi słonko, idę z nią spacer.

Dobrego dnia!! Żeby wszystko Wam się dzisiaj udało:-)

Hej

Mnie nie było wczoraj bo pojechałam po rodziców koleżanki na lotnisko do Dublina. 120 km w jedną stronę, zwykle jadę 1.15 - 1.30, bo mam po drodze autostradę. Wczoraj jechałam dwie i pół godziny w jedną stronę, a wracała, 5h!!!! Dodam, że rodzice nie dolecieli, utknęli w Anglii, tu cały dzień padało i lotnisko było zamknięte do dzisiaj do 8.00 rano. Po drodze miałam delikatną stłuczkę, reflektor do wymiany:(
Zaraz zabieram się za gotowanie, bo na święta mam tylko bigos i śledzie:(

reklama
Cześć Dziewczyny!
U nas brak czasu - permanentnie. Dziś pracuje, zasuwam - jak co dzień, zresztą. Ale dziś MUSZĘ w końcu uprać firanki. Zresztą pralka chodzi od samego rana - do nocy pewnie bedzie pracowała - miał kilka dni przestoju to teraz MUSI odpracować urlop. Nie ma lekko.
Do świat brakuje mi jakichś... dwóch tygodni intensywnych prac. Dom w rozsypce, ja w rozsypce, Tynia rycząca. No ale to było do przewidzenia. Za długo mnie w domu nie było...
No nic, doły i dołki, na szczęście to się kiedyś skończy...
Przepraszam, ze ja tak tylko o sobie....

Do góry