• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej
A ja własnie jestem megaaa happy bo dzwoniły moje gwiazdeczki.Wszystko u nich dobrze zadowolone ale i stęsknione zwłaszcza starsza.Mają swoje obowiazki tam musza sprzątać ,pomagać przy robieniu posiłków i takie tam.Ależ sie ucieszylam słysząć ich głosiki.I już się piątku doczekać nie moge :-D
Pawimi ależ u was ekstremalna pogoda,masakra.U nas w Łodzi pogoda ostatnio jak na jesień tyle że cieplej jest.

reklama
Pawimi,

wlasnie, tak to jest, najpierw czlowiek marzy o tym, zeby troche ciszy w domu bylo i zeby troszke pospac, a potem, kiedy dzieci wyfruna z gniazda, to o tym, zeby go ktos obudzil i za dzieciecym gwarem, smiechem :-D

Wspolczuje strasznie tego, co sie u Was pogodowo dzieje....

Joas,

kochana, nie wiem co i jak, ale przytulam mocno i jeszcze mocniej.. i jeszcze raz.

Moja Amelka dostala dzis wczesniejszy prezent na urodziny, bo udalo mi sie w okazyjnej cenie kupic rowerek - z bajerem -ma z tylu doczepiany pojemniczek na plyn do baniek i mozna jezdzic i robic banki mydlane.. Ja sie smialam, ze to rower, ktory puszcza.. baki, nie banki :-D Rany, czego to nie wymysla :-D

http://www.amazon.co.uk/Barbie-12-Bubble-Bike/dp/B001154SMY

Wlasnie wrocilismy z dlugasnego spaceru, Amelka na swoim rowerku, Marcela w Smart Trike'u, a my z mezem padnieci.. od chodzenia, pchania itp.itd. Chyba musze sobie zakupic wrotki :-D:-D
My padnieci, a mloda poleciala wlasnie na trampoline :szok: Jesooo, gdzie sie te dzieci wylacza ????:baffled:

Ide cos przegryzc, milego wieczorku Babeczki.

witam wieczornie-my właśnie wróciliśmy z ogniska-bylismy nad jeziorem pół dnia-12 dorosłych i 7 dzieci-dzieciaki super się dogadywały ,mieliśmy cały czas dla siebie ...do ogniska było piwko i muza z auta i siatkówka i ogólnie było suuuper!!
pogoda dopisała:))

dzieci spia ja tez zmykam pod prysznic i się kładę..

Pawimi to u Was też pogoda szaleje....;/

Maureen- no fakt,czego to nie wymyślą :))

Joaś-jak tam na froncie???

Magda fajnie,ze skowroneczki dobrze się bawią na wyjezdzie:)) ja kupuję Zuzi ksiazki za 2 tygodnie..
zostanie jeszcze plecak,piórnik,strój na w-f i buty na zmianę...

Katrina jak tam w wesołym miasteczku było??

Agatulka-zyjesz??????????:))

mama - bardzo przyjemnie, tylko nie wiem jaki mądry wymyślił rozłożenie wesołego miasteczka nad samym oceanem.... pizga jak cholera... ale radocha też niesamowita.
Potem mała przesiedziała jeszcze na podwórku z Piotjusiem (kolegą z sąsiedniego domu, tez Polakiem), pobiegała za piłeczką, z mieczykiem i jakimiś innymi akcesoriami (jakie akumulatory maja te dzieci, że się nigdy nie wyczerpują?????).
Wróciłyśmy do domu może z pół godzinki temu, a za pół godzinki maja być fajerwerki nad oceanem - będziemy oglądać, ale z domu, nasze okna z kuchni wychodzą na zatokę.

Trzy fotki to z zoo i trzy z wesołego miasteczka.

Ostatnia edycja:
Joaś-jak tam na froncie???
Mamo05 - kiepsko, bardzo kiepsko....
Nawet mi się pisać nie chce, wiec wybaczcie dziewczyny.
Gratuluję cudownych RODZINNYCH wypadów. I zmykam do mojej gromadki. Arti nie śpi od 5.50, ale popłakiwał już od 4.30. Jestem potwornie zmęczona i przygnębiona.
Wszystkim życzę miłego i słonecznego dnia.

Czesc dziewczyny!!!

Katrina fajnie spędziliście czas- malutka na pewno była przeszczesliwa i w zoo i wesołym miasteczku!!! śliczne fpteczki...

Mama no takiej ogniskowej impezki to zazdroszcze:tak:(do tego dzieci wam dały troche luzu- niesamowite:-D) Mamusia a ty kiedy testujesz?? I czy masz moze jakies info od Zuz-Inki??

Agatulka jak po weekendzie???

Pawimi pogoda u was jest niesamowita:szok: co to sie dzieje????

Magda super że twoje mysie dzwoniły i sa zadowolone z wyjazdu!!!

Joas jak tam??? W porządku wszystko??

Weroniczka a u ciebie co słychać??

Maureen dały ci dzisiaj dziewczyki pospać?? jak sprawa z mężową pracą??

Ja wczoraj pożegnałam sie z moim przyjacielem o którym wam pisałam jakiś czas temu. Jutro wyjeżdza i mam nadzieje ze tym razem nie stracimy kontaktu na kolejne kilka lat.....
Przedwczoraj Kasie użądliła pszczoła i co dziwne odczynu miejscowego prawie nie miała ale za to pare godzin po użądleniu zaczęła ją bardzo boleć głowa i miała nudności- nieźle sie wystraszyliśmy- ciągle sie zastanawiamy czy to przez te pszczołę cz może coś jej zaszkodziło (byliśmy na obiedzie u mojej babci).
Nie ma mnie ciągle bo cały czas gości mamy. Sistra mojej mamy (ta z USA leci w czwartek do domu wiec też korzystamy poki jeszcze czas i spedzamy razem dnie. Moja Kasia i jej Filip sie bardzo zaprzyjaźnili i swietnie sie razem bawia.
To chyba wszystko co u mni.... no oprócz tego ze mimo okularów bóle głowy nie minęły i jestem przez to wykończona (zwłaszcza w taką pogode.....

witam sie poniedziałkowo :))

Maureen- o tak,milusio było;)
zapisałam przepis na chlebek bananowy-wypróbuję;))
jaj tam sprawy z Twoja firmą??

Ewunia- dzięki ;)) a co do dzieci to kurcze wszystkie byłyśmy zdziwione ,ze tak ładnie się dogadują:)) było 2 chłopców w wieku Zuzy i Zuza jako 6 latki..Domi jako 4 latek i jeszcze 1 chłopiec i 1 dziewczynka 4 letnia i 1 chłopiec 3 letni:))
bawili się w krzakach w piratów
a035.gif
..mieli tajne misje :)) wspinali sie po takim drzewie -krzaku:)) i ogólnie dokazywali
n020.gif
...
2 dziewczynki i 5 chłopców a zabawa na 102!!

no i najważniejsze,ze pogoda dopisała:))

co do testowania to nie ma co-nie było działań w tym cyklu więc jutro lub pojutrze przyjdzie @ na 100%.
a Zuz Inka nic mi nie pisała....

Joaś- kurcze no!! tulę do serca:((przykro mi ,że dolina u Ciebie...
przesyłam ciepłe mysli i mam nadzieję ,ze się szybko sytuacja wyklaruje....&&&&&&&&
trzymaj się dzielnie mimo niewyspania...a Pani Asia dzis przychodzi??mam nadzieje,ze tak i trochę odsapniesz....

Katrina- super,ze zabawa udana-ładne foty:))

Justyna- przesyłam masę słonka-u nas od rana w okna zagląda;)

Asia,AnnaS,Weroniczka,Cokies,Leika ,Magda i reszta ekipy-co u Was????

pozdrawiam i smacznej kawki:)

my wstaliśmy po 8:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry