• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewunia- no to przyjemnego spacerku....
moje w piaskownicy...robią babki bo wodę odkręcili i teraz pół piaskownicy zalane..

ja siadam do kawy bo zaraz do pracy trzeba się szykować..

reklama
no to Mama życze przyjemnego dnia w pracy!!! Szkoda ze moje jeszcze za małe żeby same do piaskownicy mogły iść- tzn Kasia by mogła oczywiści ale Michała samego nie moge z nią puścić bo ten mały zbój to ma takie pomysły że lepiej mieć go cały czas na oku:-D

A u mnie leje..................
Ogrod zarosniety, rosliny gnija, w piaskownicy basen........................
Dzieci znudzone chodza po katach i graja mi na nerwach...................

U nas deszcz jest wlasciwie juz od miesiaca i do tego 15-18'C tylko..........I TO JEST LATO?????????????
Wszedzie pogoda u w gorach leje. oooo znowu straz wyje pewno kolejne podtopienie..............

28_2_3v.gif

Ewunia- dzięki :-)

Zuz Inka- wiem jak jest-moje tamten tydzień snuły się po kontach bo padało i grali mi na nerwach bo nuuudno! a co ja na to moge:baffled:
teraz z zamiłowaniem lepia z plasteliny lub wycinają kolorowy papier-kupiłam nożyczki z księżniczką(:baffled::baffled:mam dość księżniczek:sorry2:) i ze Spiredmenem i wycinają z radością..

tyle ,ze Twoje za duze na takie" zabawy":sorry2:

idę myć włosy...i zaraz obiad wstawiam.

przesyłam słonko:-)

Zuz Inka- dzieki ;)

no moje mają masę puzli ,ale juz im chyba bokiem wychodzą...;/
masz rację -ileż można..

własnie dzwoniłam do mamy-opiekunka do dzieci mi w tamtym tyg powiedziała,ze od 1 do 3 sierpnia nie bedzie mogła przyjść do dzieci bo jedzie nad morze a cały tydzień..
zadzwoniłam teraz do mamy i obiecała że przyjedzie za tydzień ...pierwszy raz od czasu jak tu mieszkamy przyjedzie mi do dzieci...tak to przyjeżdzali na 1 dzień..albo na week.gdzie my też byliśmy w domu..siostra podpowiedziała,zeby zadzwonić i natawiona na odmowę zadzwoniłam a tu proszę.....moja mama ma dziwny problem...nie śpi jeśli to nie jej łóżko;/;/
mam nadzieje,ze jednak u nas da radę..

hej u nas pada od wczorajszego popołudnia,mam już serdecznie dość tej paskudnej pogody :wściekła/y:
Dzieci wariują,nudzi im się,ja zrobiłam obiad i napiekłam ciasteczek żeby się czymś zająć i nie myśleć za dużo.

Katrina Ewunia super zdjęcia
Mama przyjemnej pracy
Zuz-Inka a ja wczoraj tak się zastanawiałam czy zrobiłaś teścik.Trzymam kciuki żeby na drugim były dwie kreski.

Witajcie, witajcie,

ewunia - słodziuchne to Twoje maleństwo i miałam tez napisać, że mamusine
mama - nie tylko Ty masz dość królewien i księżniczek (teraz moja mała cały czas jest Dorą, czasami Ariel),
Zuz-Inka - już wcześniej chciałam Ci napisać, że chyba za szybko robisz test, nie ma co za szybko, bo wynik nie jest lub może nie być zgodny z prawda..

reklama
U nas nadal pada :-( ja dom oczyscilam, dzieci jedza podwieczorek i pozwolilam ogladac bajki wiec ja mam chwilke dla siebie.
Postanowilam wiec nadrobic czytanie

Mamo przygoda z kluczami :cool2: dobrze ze sa jeszcze uczciwi ludzie. A pamiatka z wakacji bezcenna. ja mam bransoletke z muszelek znaleziona na szlaku w Bieszczadach:tak:
Czytalam ze plot juz zamontowany i sie podoba
Justyna ja zawsze bylam przeciwniczka przebijania uszu malym dzieciom, mojej Ani przebilam uszy po Komunii bo dostala kolczyki i sama chciala. Od swieta nosi wlasnorecznie zrobione kolczyki ale na codzien malutkie perelki ktore w niczym nie przeszkadzaja
Agatulka szkoda ze dostalas umowe zlecenie...ale dobre i to! A nie moglabys sie jakos dogadac z pracodawca?
Cokies do rozwiazania coraz blizej, fajne...takie artystyczne zdjecia :tak:
Pawimi u Was na odmiane upaly straszne i tez nie dobrze ehhh ta pogoda:baffled:
Sempe jak zdrowie syna i Twoje?
Leika podaj przepis na placki cukiniowo marchwiowe !!!!!!
Joas jak samopoczucie na dzisiaj i sprawy na froncie???
Magda u Ciebie cisza bo dziewczynek nie ma :-)
Ewunia gdzies kiedys slyszalam ze jesli ktos ma uczulenie na pszczoly to 2 sa przepowiadajace...a trzecie powoduje wstrzas :szok: Zdjecia sliczne takie wakacyjne :yes:
Katrina i tym sie pocieszam ze moze za wczesnie bo to byl 25 dzien cyklu a normalnie mam 27-28

GORALSKA PROGNOZA POGODY NA SIERPIEN
powwinno byc ladnie spokojnie bez opadow i zdecydowanie cieplej...i tego sie trzymam bo maz dostal urlop :-)

14685-cd5fe18b4c135f33109131680cb8a8d1.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry