• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam i ja
ta końcówka ciąży mnie wykańcza choć Michałek bardzo grzeczny w brzuszku i spokojny ale ten ciężar, kłucie w szyjce, humorki, brak snu mnie powalają...

dzisiaj idę na wizytę i liczę na małe rozwarcie ale jak szyjka będzie zamknięta to wkraczam w aktywność...

Joaś
-trzymam kciukasy za lepsze dni

pawimi
- dobrze po raz kolejny was omineły szkody

Maureen-jak u ciebie sytuacja/? coś się poprawiło?

mama-oj też bym wzięła udział w takiej imprezie

zuz-inka-no właśnie jak staranka?

ewunia-nie fajnie z tymi bólami głowy, może zatoki niewyleczone ? a co do użądlenia kurcze te objawy mogły być tym spowodowane

reklama
Joaś-napisałam :ninja2:...
pewnie,ze dzieci bedą miały co wspominać..to nasza "stała " ekipa-w tamte wakacje bylismy za Gnieznem w parku dinozaurów..w tym roku też to planujemy-całą paczką na 8 aut:)

Cokies- &&&&&&&&&&&&&&& za rozwarcie ;))
i czekamy na wieści po wizycie ;)

ja od 38 tyg ciąży dusiłam męża,myłam okna -zwłaszcza u góry:)))mam dom pietrowy więc śmigałam po schodach...a urodziłam w 40t.c. więc jak najbardziej aktywność wykazuj ;)
h030.gif

Ewunia-przepiene kobietki;)))Hania podobna do Ciebie i ma Twój uśmiech ;)

my to ognisko wczoraj też mielismy nad jeziorkiem ,ale kurka nie zabrałam aparatu:(

ukochaj półroczną Hanusię :))

Jestem jestem bo mnie juz Mama sms-ami sciga ;-)

Mamo wszystkiego dobrego w dniu imienin!!!!!!!!!!!!!!

Co do testowania to robilam test w sobote ale wyszedl negatywny ani malutkiej cieniutkiej drugiej kreski. @ tez jeszcze nie mam wiec jakas szansa jest...moze za wczesnie test robilam. Jak nie dostane do srody to zrobie kolejny

W sobote jak pisalam mielismy grila na 35 osob. Udal sie super goscie dopisali i nawet pogoda byla. Wczoraj uroczysty obiad juz dla najblizszej rodziny tez bardzo udany. Jak znajde czas to zgram zdjecia i pokaze.

Postaram sie wieczorem znalezc czas i poczytac co u Was a teraz znikam do obowiazkow!

Pozdrawiam :-)

Zuz Inka no w końcu wleciałaś ;)))

no to skoro nie ma @ to tak jak piszesz-nadzieja jest i &&&&&&&&&& zaciskam aby w środę pokazały się II krechy:)
fajnie,ze Twój grill też sie udał!

ja pomyłam 4 okna w salonie-były tak zapadane ,że świata przez nie nie widać...

Zuz-Inka no to kciuki zaciśniete nadal :)

Mama moje okna też wołają i błagają żeby je umyć ale jakoś mam lenia i nie chce mi sie.... poodkurzałam zrobiłam pierwsze pranie a teraz siedzie sobie z kawałkiem arbuza i pisze :)

Cokies już niedłlugo Michałek bedzie po drugiej stronie brzusia!!!!! Trzymam kciuki za udany poród :-D

Mama jestes pierwsza osobą która powiedziała że Hania do mnie podobna:-D:-D:tak:
Chociaz ja tez uważam ze cała trójka jest tylko moja!!!!

Ewunia- no ja jakos weny nabrałam na okna,ale tylko na dole-u góry dziś nie myję-nie ma tak dobrze:)))))

smacznego arbuza:)
na tych fotkach Hania to cała Ty :)

no i miałam napisac ,ze życzę aby kontakt z kumplem był podtrzymany po tym spotkaniu ;)
a jak głowa???
mnie ćmi bo niby ciśnienie spada-front z opadami do nas idzie
181.gif

reklama
U mnie cały czas jest szaro i deszczowo.... i głowa ćmi tak jak piszesz- gorzej było wczoraj:baffled:
zaraz ide z dzieiciakami na spacer (jak tylko Haniutka wstanie) mi też sie przyda troche powietrza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry