• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

iwet - ale tu jest teraz uważam na prawdę okazja, dla tych co chcą sami na siebie pracować - przez pierwszy rok prowadzenia działalności będą jeszcze otrzymywać 100% zasiłku, w drugim roku 70%, w trzecim 50%, a potem muszą się już zdeklarować czy pracują już całkiem sami na siebie, czy wracają na zasiłek, bo nie są w stanie sami na siebie zarobić. Moj mąż boi się tylko tego, czy da rade sam się utrzymać, a przy takim wsparciu nic nie traci, a może wreszcie się usamodzielni. Narzędzia ma - ludzie go znają, uważam, ze to czas na "takiego kopa", bo cale życie u kogoś pracować???? Zwłaszcza, ze ten ktoś na Tobie zarabia a Ty guzik masz.

reklama
Wiesz Weroniczko trzeba było mi powiedzieć jak byliście u nas o tym kotku. Już ja bym mu nakładła do głowy;-):-D Kotek wcale nie męczy się w mieszkaniu jak w nim się wychowa. Wiesz ,że moja mama też ma kotkę? Nigdy nie wychodzi na dwór bo się kiedyś czegoś przestraszyła i jest baardzo szczęśliwą kicią:tak: Ja kiedyś miałam kota w bloku na 9tym piętrze i też było dobrze.

iwet niestety nie mam sposobów ani na chłopca ani na dziewczynkę tak nam dał pan bóg ;-)
Mama co do imienia dla synka to już dawno wybrane.Bartłomiej Michał

no laski niech wieja huragany i niech sie trzesie
icon_biggrin.gif
oficjalnie jestem dumna matka marinesa, Jonek wlasnie ma ceremonie odbierania swojej odznaki i pewnie ryczy jak bobr - ogladalam niedawno filmik z takiej ceremoni to wszyscy faceci rowno rycza jak im wreczaja wpinaja w klapy te symbole tytulujace
icon_wink.gif

z innej beczki to mi szkoda malucha troche bylo jak go rano do szkoly zawiozlam, byl niewyspany i taki skolowany lekko. Nawet mysle ze szybciej po nich pojade nie przed 18-ta ale ze 2 godziny wczesniej moze... kurcze za duzo tego wszystkiego na raz :-D ...nie spalam prawie cala noc z emocji ;-)

magda-sliczne imiona wybralas ja uwielbiam Michal i jak bede miala trzeciego chlopca to nazwe go wlasnie tak
katrina-dokladnie wiem jak to jest jak maz pracuje u kogos.
Jesli jest dobrym fachowcem to mu sie uda.Kurcze do tego co ma zawsze mozna wrocic.Prawda?
pawimi-mamciu Ty to masz juz takiego kawalera.Jestes z niego dumna,bo jest z kogo.Gratuluje.Ja juz rycze jak pomysle,ze kiedys moi chlopcy beda tacy duzi i coz nam wtedy poczac?
Naprawde pora na trzecie?

Coz mam myslenice ciaza czy dukan;-) ???
Glosujecie?

iwet - na dukana (skoro bardzo musisz) masz czas, a dzidzia..... no cóż różnie to bywa. Czasami w wieku 30-paru lat ma się juz cykle bezowulacyjne i d..a!!! jest wtedy problem.

Mam pytanie z innej beczki - jak zrobić smaczna rybkę na obiad????? Najchętniej może pieczoną w jakimś sosie....

Ostatnia edycja:
jestem ...zebranie w szkole trwało ponad 2 h..

Iwet- ciąża!!!!!!! :))

mam info od SEMPE
SYN ZDAŁ!!!! :)

Justyna pewnie,że nie jestes anonimowa juz -wsiąkłaś w wątek;))

Wisieńka a Ty co ??co tam dzis porabiałaś??

jedną ręka piszę a druga wcinam kanapkę bo umrę z głodu.....

Pawimi no to emocje dzis u Was:))

wklejam wam kilka jak ida biedni, umeczeni po tych prawie 3 dniach to juz ostatni zakret i pozniej na gore na ceremonie ;-)
mam okolo 200 zdjec ale niestety nie rozpoznaje jonka w tych tlumach :-( co druga buzka mi sie wydaje podobna do niego hahahaha...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry