• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Aneczka mi to tak szybko zleciała ta ciąża że szok!!!!No i gratuluje pierwsych ruchów dzidzi,kiedy to u mnie było ;-)
Cookie bardzo fajnie że działaność ruszy a o dofinansowanie z UP pewnie że można się starać ;-) trza korzystać z wszelkich dogodnoci finansowych.

reklama
witajcie

znowu nie pisalam,ale cholipka urlop mi sie konczy a ja mam tyle zaleglosci w domu!!!!!!!!! stresuje sie tym!!!!!! jeszcze goscie kazdego dnia wieczorem i nie mam kiedy do was zajrzec

ide sprzatac pralnie,potem obiad i okna wszystkie musze umyc
mam nadzieje,ze zdaze zanim dzieci wroca,wiec lece!! zajrze naprawde wieczorkiem

Sempe trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurka male dzieci maly problem,duze duzy problem....za pare latek i nas beda czekac takie 'atrakcje',choc mam nadzieje ze nie....

Justyna Maja ma dziś same 1 w suwaczku:))

Sempe- czekamy na wieści z zacisnietymi &&&!!

Magda a Wy juz macie imię dla dzidzica nazwiska??

Lilka witaj zalatana kobietko:))
ja jak ostatnio okna pomyłam to na drugi dzień była taka ulewa ,że szlag trafił moja pracę;/

Iwet jak tam u Ciebie??

ja byłam w piekarni..i na placu z dziećmi ,teraz siedzą w piasku ,Bono koło nich bawi się korą..
ja dzis robie spagetti z groszkiem..mięsko już mam i za pół h biorę się za obiad.
na 18.00 dzis zebranie w szkole ,ciekawe czego się dowiem...

Witajcie - ostatni dzień wolnego...

Sempe - trzymam kciuki (moja dwa razy podchodziła do matury, bo matmę zawaliła, ale nie ma tego złego...),
cokies - powodzenia w biznesie, ja mojego męża namawiam, żeby się zastanowił nad swoja działalnością, trochę się boi, ale chyba dam radę go przekonać

Mama, pawimi, cokies magda, sempe, weroniczka, Aneczka, Lilka, justyna, iwet
- oraz pozostałe mamy pozdrawiam i życzę miłego dnia

Mama masz rację,same jedynki,nawet nie zwróciłam na to uwagi
Katrina korzystaj z laby...Fajnie ze Mała się wczoraj wybawila,u nas nie ma żadnych atrakcji dla dzieci.

Jejku,jak duszno,nie ma czym oddychać.Mogłoby trochę popadać.

hej kobietki
dzisiaj mam wolne ,ale jak to w domku ciagle na nogach.Wczorajsze zakupy obuwia udane,ale poszlo po kieszeni oj poszlo.
Maz dalej na wyjezdzie,ale wiecie co jak jestem sama to jakos wszystko swietnie ogarniam a jak jest to licze na niego i tylko sie wkurzam.
mamo-milo ,ze o mnie pytasz juz nie czuje sie tak obco.mniam spagetti z groszkiem musze sprobowac.
szempe&&&&&&&&&&&&&&&& i milego wypoczynku.zazdroszcze:-D
magda-kochana celowalas w chlopca?masz moze przepis na dziewczynke?????
weroniczko-a czemu szanowny maz nie chce kotka,wez go sposobem moj zgodzil sie na pieska w nocy,hehehe

Weroniczko mysle,ze kotek w mieszkaniu sie meczyc nie bedzie,jesli od malego bedzie nauczony bycia kotem kanapowym :-)
albo kupic kota typowo domowego jak np.persa:-)

lece po dzieci do przedszkola

reklama
weroniczko-moze ma troszke racji,ale wyobraz sobie,ze moja siostra ma w mieszkaniu nie mlodego juz kota,ktory do tej pory mieszkal na wsi.
Wiec robil co chcial.Widac,ze jest szczesliwy mimo,ze nie wystawia noska za drzwi.Tyle,ze go wykastrowali.

katrinko-decyzja o wlasnej dzialalnosci nigdy nie jest latwa.Szczegolnie za granica.Wiem co mowie,bo to przerabialismy.Maz pracowal kupe lat w firmie u Polaka,ktory zarabial na nim spora kase.Byl wykorzystywany i wreszcie powiedzial dosc.Odszedl od niego nie majac zadnego zlecenia nie musze mowic co przeszlismy wtedy majac juz kredyt na dom.Szok. Pracuje na swoj rachunek juz 2,5roku i na brak klijentow nie narzeka.
wiadomo to ogromna odpowiedzialnosc,stres 24h na dobe.jak pracowal u kogos to o 18h trzeskal dzwiami i baj nic go nie obchodzilo.:-)

Na koniec dodam,ze mimo wszyskich problemow zwiazanych z wlasna dzialalnoscia juz nawet nie chce slyszec o pracy dla kogos.
Mysle ,ze warto sprobowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry