cokies
Fanka BB :)
czy wy widzicie to co ja?
ja pitole śnieg w maju

pozdrawiam wszystkie i kto może niech grilluje...
ja pitole śnieg w maju

pozdrawiam wszystkie i kto może niech grilluje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
opiekunka sprawdza się bez zarzutu, póki co, żeby nie zapeszyć.Antylopka- no tak,u nas zimno....
a napisz jak siw sprawuje opiekunka?????????mam nadzieje,ze sie sprawdza..
prześlij proszę trochę słonka))
mamo witaj :-) kooope lat :-) czytalam to i owo i przykro mi,ze sie nie udaje,ale zobaczysz,ze jak odpuscisz to pojdzie :-) w koncu dwojeczke macie,wiec wsio ok z wami ;-) a jak nie pojdzie to macie juz dwojeczke i nie ma co sie smucic,glowka do gory,zobaczysz wszystko sie pouklada ;-)
Dziękuję za miłe przyjęcie
Mama05,również tulę,niestety wiem co czujesz i wiem jak to boli.Bardzo dlugo czytałam Twoje losy,zresztą z wątkiem jestem związana od ubiegłego roku,tylko że tylko czytałam.
Po Krzysiu mimo braku staran ale i nie zabezpieczania się dlugo nie zachodziłam w ciążę,kiedy w końcu zaczeliśmy się starać wyszło za 3-4 razem,niestety w10 t.c,4 lipca 2006 roku stracilam moje maleństwo(((.
Odpuściłam całkowicie i chyba dzięki temu w listopadzie byłam już w ciąży z Jasiem,a teraz mamy jeszcze Zuzankę,dzięki Bogu.![]()
Mama co u ciebie??? Jak u was pogodA? Pogrillowaliście wczoraj?? MY cały wczorajszy dzień spędziliśmy na pracach ogrodowych. Dzieci cały dzień ganiały po dwortze. Było dosyć ciepło i nie padało.
Hej Babolki moje,
wpadlam sie przywitac i zyczyc wszystkim udanego, spokojnego dzionka;-):-)
U nas dlugi weekend minal dosc przyjemnie i rodzinnie, w piatek bylismy z dzieciakami na Parnwell Fun Day ( zabawa na swiezym powietrzu, organizowana lokalnie ), byly darmowe karuzele i dmuchany zamek, niewiele tego, ale dla maluchow zawsze cos ;-) W sumie to wyszalala sie tylko Amelka, bo Marcelka za mala jeszcze, a paula juz za duzaPoza tym w piatek byl slub pary ksiazecej i wszyscy dookola tylko tym zyli .. W sobote i niedziele Park Centralny, tam jest ogromna piaskownica, miejsce gdzie puszczaja dla dzieci wode, taki mini basenik, z tym ze plytki, do tego 2 place zabaw. Potem jeszcze spacer, lody i tak zlecialo.. Wczoraj niestety siedzielismy w domu, bo pogoda nie dopisala.
Dzisiaj tez strasznie wieje, ale chyba sie zbiore i przejde z maluchami chociaz na krotki spacerek.. Sciskam Was kochane i do potem.