reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pozdrawiam wszystkie goraco i weekendowo. U nas oczywiscie jeziorko, pyszne jedzonko i piwko. Dzis robilam nachos takie domowej roboty od zera z boczusiem, ostra jalapeno i organicznymi pomidorkami. Pychotka ze palce lizac. Zapraszam :-D

reklama
Witajcie!!!
Ale pustki:szok::szok::szok::szok:
My po chrzcinach. Marta ryczała prawie całą msze . Z tego powodu przesiedziałam połowę w korytarzu i karmiłam.
Ale ciesze się ze to mamy za sobą. Teraz tylko relaks.

Hej
azile super ze juz po chrzcinach :tak: urok takiego malucha ze cyca dasz i jest spokój ;-) hehe ja z Mikim tez tak mialam ;-)
pawimi ale smaka narobiłas :p
mama ale super mieliscie dzien!!! az pozytywizm wypelnia caly twoj post :tak: ;-)

A dzis po nocnej burzy lekkie ochlodzenie- 16 stopni i wiatr... ale tak mialo byc od piątku ma byc cieplej! oby... i Wakacje!! :-D

azile - moja najstarsza była chrzczona 24 czerwca, tyle, że 22 lata temu (mój tato kończył wtedy 40 lat...),

pawimi - jeszcze 3 tyg. temu skusiłabym się na takie jedzonko, teraz już mnie tak nie kręci, nad czym ubolewa mój boss, za to mąż sie cieszy,

miłego dnia wszystkim Mamusiom życzę!!!

jakby co dziewczynki to czytam Was nawet kilka razy dziennie ale pisac mi się nie chce.... spadek formy mam do minimum!!!
wybaczcie proszę ale myśle o Was wszystkich, pozdrawiam i przesyłam uściski!

a to ja pokazuje się że zyje:-)

reklama
Sempe- Super wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liza- dobrze ze choć ty zaglądasz:tak:;-)

A mi ktoś dziecko podmieniła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugi dzień je i śpi. SZOK:szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:
Ale ja tak sie cieszę:-):-D:-):-D:-):-D:-);-);-);-)
Oby jej to już zostało.
Wcinam ciasta i małej nawet koleczka ani jedna nie dopadła.
Widać woda święcona dobrze na nią podziałała:tak:. A chrzestna mówi że to jej zasługa:-):-):-)

Pada u nas, mój M pojechał z dzieciakami an lotnisko do Warszawy odwieść szwagra. Ja poprasowałam zaległe ubrania, oj dużo tego było. Dom mam ogarnięty .
Takie życie to ja kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gdzie reszta mam?????????
Mama nie chowaj sie !!!!!!!!

Do góry