reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

azile to super ze mala taka grzeczna oby tak dalej :tak: odpoczywaj ikorzystaj z tych paru chwil dla siebie i dla pozostałej ferajny :-)

Ale dzis wieje :szok: normalnie tak ze male drzewa sie kładą :no: do tego co chwile pada deszcz;P wrrr piekna mamy jesien tego lata... :eek:

reklama
Hej :)
Jestem i ja.
Weekend spędziliśmy nad Soliną. Wczoraj miałam zebranie odnośnie 1-szej klasy Izy. A dzisiaj zakończenie roku przedszkolnego dziewczynek.

sempe - ślicznie wyglądasz
azile - Martunia urocza a z wodą święconą masz rację na Marka też tak podziałała :tak:
mama - fajny dzień miałaś,
wisieńka - jak Emilka?
liza - jak tam walka z ospą?
pawimi, hana - helloł

hej ho hej ho do pracy by się szło-- nie no ---zartuję
ja już do tyłu chodze tak mi ise nie chce:-D

sempe no laseczka jak się "paczy"---supci wyglądasz;-)
azile - śliczna martusia - a jaka sukienusia ładna - nie mów mi ze jeszcze sama robiłaś:-p
pawimi - noz smaka mi narobiłaś az zaczełam w głowiznie myśleć czy bym potrafiła - zdradz tu tajniki:tak:
mamuś - gdzie Cie tam rozanieliło ze az znikłaś.... meldunek bite:-D
majka - to rozumiem ze weekendzik udany- wouuu- będziesz już mieć uczennice- oj zacznie się siedzenie z lekcjami - chociaż ja przy córci to nie wiem co to znaczy:-p
liza - no dzis pogodowo ma być już lepiej - u nas wczoraj tez beznadzieja:baffled:
brzuszki - zameldować się - fasolka, madlen????

to miłego dzionka
ide się ogarnąć:sorry2:

Witajcie!!!!!!!!!!!!
jestem nie przytomna, wcale dziś w nocy nie wypoczęłam. Niestety Martusia często się budziła.
Oby w dzień dziś była tak grzeczna jak wczoraj:)
Hana31- Dzięki za komplementy, a sukienka to prawda:-p.
Majqa1 dzięki i mam nadzieje ze juz mojej Martusi zostanie te grzeczne zachowanie

HEJ
majqa no z ospa oki, Mikołajowi przechodzi ;-) A Daniel jeszcze jej nie ma wiec niewiem ;P :)
azile no oby w dzien dała ci odpocząc mała :-)

Dzis mialo byc cieplej? nie widze ;P kurcze wieje ciagle, ino slonce od czasu do czasu sie pokazuje, ale dla mnie to paranoja dzis 13 stopni w sobote ma byc 33 :eek:

Dzien dobry - zeby ruch sztuczny zrobic postanowilam walnac posta :-p U nas fala upalow sie ma zaczac po poludniu....trzy dni mielismy wytchnienia z tempka okolo 25 -27 stopni i fajnymi chlodnymi wieczorkami a dzis za kilka godzin ma sie zaczac armagedon goraca. Ponoc jakies rekordy ciepla maja nas nawiedzic. Ja sie szykuje do imprezy w przyszlym tyg bo u nas dlugi weekend i mojego m. urodziny w polaczeniu wiec ma przybyc kilka osob. Nie chcialo mi sie nic organizowac ale goscie uprzejmie sie wprosili bo niby ze jezioro mamy wiec szukaja przyjemnego sposobu na spedzenie sweta niepodleglosci nad woda zamiast kisic sie u kogos w chalpie. W sumie dawno u nas nic nie bylo wiec kolejka naturalnie przypadla na nas....za czym zabieram sie za planowanie menu.....i musze zagonic tesciowa do porzadkow. :-D Moja tesciowa sprawuje sie w dalszym ciagu dobrze, przyznam ze zaczelam sie przyzwyczajac do takiej darmowej pomocy domowej :-p:laugh2: Nie przypuszczalam ze bedzie to az tak dobrze wszystko wygladac ale to bardzo ulegla kobieta i grzeczna. Cale zycie ciezko pracowala i ma takie pokorne nastawienie do rzeczy. W miedzy czasie uklady z moja przyszla synowa kwitna hahaha rozmawiamy sobie czesto i to bardzo mila dziewczynka, widac zakochana w moim synu, nie moge sie doczekac zeby ja osobiscie poznac. Ciesze sie ze moj syn tak dobrze wybral. A poki co wrobelki cwierkaja ze moje dziecie moze wroci za niecale 2 miechy...
Hana mowisz ze przepis chcesz? hmmm, to taka meksykanska potrawa nie wiem czy w pl sa takie skladniki ale pozniej sprobuje przetlumaczyc przepis to moze ktoras skorzysta.

Witam!!!
Oj coś nam wątek zamiera.
Mamo gdzie ty jesteś???????????????????????????????????????????????????????????? no i cała reszta.

U nas znowu kolki. Wczoraj było koszmarnie dziś jest kiepsko. Takie urozmaicenie.
Dobrze ze chociaż pogoda zaczyna być ładna.
Martwię się ze już wakacje idą bo 4 dzieci w domu będzie się kręcić.
Pozdrawiam wszystkie

Hej
U nas od wczoraj trwa nocnikowanie Mikołaja :tak:

pawimi super ze tesciowa sie sprawuje nieźle a i ze sen niedlugo wraca ;-)
azile wspolczuje kolek. a moze dawałabys po łyżeczce wody koperkowej 2x dziennie malej? i by pomogło?

Reszta mamus pisac no ;P

reklama
azile - współczuję kolek. U mnie dziewczynki miały ogromne kolki. Podawałam im debridad i esputicon i pomogło. A Marek nie miał ale z nim to już wyeliminowałam wszystko z dity coby mu mogło zaszkodzić. Dopiero jak skończył 2 m-ce zaczęłam dietę poszerzać i było ok

liza - powodzenia z nocnikowaniem syna

Do góry