reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tika To cieszę się bardzo, że Mati wraca do siebie (dziwne określenie tak swoją drogą :baffled:). To marudzenie może też być związane ze zmieniającą się pogodą. Witek też trochę więcej ostatnio marudzi. Ucałuj go ode mnie :tak:

reklama
Antenka ... dokładnie :tak:, narazie się to wywracanie oczkami nie powtórzyło :happy2: i mamy nadzieję, że po całkowitym odstawieniu leku też już się nie powtórzy ...

tika napewno skoro juz teraz dostaje tak male dawki i wszystko jest o.k. to i pozniej na pewno wszystko bedzie dobrze. Pozdrowienia dla Matiego od cioci Anetki i Hubcia:-)

Tika cieszę się, że z Mateuszkiem już wszystko w porządku. Czyli to wywracanie oczkami miało jakieś powiązanie ze szczepionką czy nie?

Kochane Cioteczki ... dziękujemy pięknie :-):tak:

Czyli to wywracanie oczkami miało jakieś powiązanie ze szczepionką czy nie?
Aniu nikt mi tego bezpośrednio nie powiedział, ale ja wiem ... czuję ... że niestety tak :-(.
Dzisiaj na Niemowlakach przeczytałam informację o wadzie właśnie tej szczepionki i o wycofaniu jej z obrotu tydzień temu .... ręce opadają :-(:-(:-(:-(:-(.... oto link: http://www.gif.gov.pl/pdf-y/WS/WS_2007-08-23-066.pdf

reklama
Tika wiem, już czytałam. Boze, to jest straszne:szok::wściekła/y:. I ta przerazajaca świadomość, że mogło byc gorzej! Dobrze, że "tylko" tak się to skończyło.. A swoją drogą to ja mam kuzynkę, która jak była mała miała wstrząs neurologiczny po podaniu penicyliny.. Niestety skutki były o wiele gorsze:-(. Nie znam dokladnie fachowych nazw, ale zatrzymala sie na etapie 8 lat a teraz ma 21:szok:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry