reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wczoraj przy kompaniu zauwazylam, ze Robert ma na buzi i szyjce taki "grysik" bardzo drobniutkie krosteczki w kolorze ciala. Co to moze byc? :baffled:

reklama
ja daje 1 krople D3 na dobe, 4 krople ceniunu na dobe :-) wszystko na lyzeczce wkladam Michalkowi do buzi, tak jakby wlewam,a lbo wycieram o jezyczek lub podniebienie :-)

Aph Michas dostaje dwa razy ba dobe zastrzyki i ja musze na to patrzec ale juz mnie serce boli :-( jeszcze do soboty musimy wytrzymac :-)

bylam dzisiaj u lekarza, w pajacyku oliwcia wazy 2910 wiec costam przybrala na wadze, to dobrze ale i tak wage bedzie miala kontrolowana co tydzien, oczywiscie zapomnialam zapytac czy tu witamine d3 daja wogole, oczywiscie w poczekalni stado kaszlacyh dzieci :/ no ale co poradzic

a to ciekawe z tymi witaminkami ..... ja małemu daję tylko D3 i nic innego, pediatra nic nie mówiła :baffled: Wam pediatra kazał brać Cebion czy jak :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Xmamuśka ...... połozna jak była u mnie pierwszy raz poleciła mi iść na pierwszą wizytę po dwóch tygodniach, ale pewnie dla tego, że Jeremi nie miał robionych w szpitalu badań słuchu i USG bioderek i potrzebne nam było skierowanie

A ja mam jeszcze poczekać z tą witaminką, do przyszłego tygodnia, aż chrostki znikną.
Emilka świetnie sobie radzi z piciem z łyżeczki, dlatego tak jej będę aplikować kropelki.

Kończy dzisiaj cały 1 miesiąc życia. Dlatego 100 lat dla Emilki!
Ale to zapiernicza, miesiąc temu zwijałam się z bólu w szpitalu.

Nie chcę zapeszać ale chrostki już znikają i na razie nowych nie zauważyłam. Ale wyeliminowałam z diety i życia codziennego chyba wszystko co teoretycznie może uczulać. A z tym alergologiem wolę poczekać jeszcze, może to ciągle adaptacja skórki do codzienności.

Pozdrawiam

Karlam swietnie Cie rozumie. To jest cos strasznego. :no: :-(
MariaOla nam pediatra ten zwykly Cebion przepisala tydzien temu dlatego, ze Robert mial jakise pocztaki przeziebienia, no a teraz jak bylam we wtorek to powiedziala, ze jak niebede juz karmic moim mlekiem to wtedy mam mu dawac ten Cebion Multi, bo tam sa niby te witaminy co w mleku matki. Wc nie stresuj sie, Jeremi ma jeszcze czas na witaminki. :tak:

aph moja oliwcia tez ma grysik na czulku, tylko ze na poczatku byl on zarozowiony ale pediatra stwierdzil ze to sie widocznie skora prszystosowuje do powietrza

A ja mam dziś trochę gorszy humor. nie jest to dół, ale znaleźć sobie miejsca nie mogę, bo:
1. Zmartwienie z tym uczuleniem. nic już nie jem uczulającego, na materacyku małej są 2 koce polarowe oddzielające, żeby przypadkiem na ten kokos się nie uczuliła i w ogóle robię wszystko zgodnie z zaleceniami i znów dzisiaj kilka nowych plamek. Padam na twarz w temacie alergia.
2. Do tego moja Mama ma chyba zaraz operację, bo złamała rękę z przemieszczeniem i denerwuję się tym dodatkowo. Nigdy nie lubiłam dziewiątki, a dziś jest właśnie 9.

reklama
My juz jestesmy po pobraniu krwi...pielegniarka tak mi wymeczyla dziecko ze sie poplakalam:zawstydzona/y: W poniedzialek wysylam bibulke no i 3 tygodnie bede czekala na wynik badania.......
A z takich lepszych wiadomosci to moj aniolek wazy 4200:szok: ale byla wazona w pieluszce wiec ze 100 g pewnie mniej bedzie:baffled: ..........no i strasznie lapczywie je:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i mozliwe ze stad te kolki....:wściekła/y: :wściekła/y: polozna doradzila bym pila tylko jedna herbate laktacyjna dziennie bo ona tez moze powodowac kolki:tak: narazie zastosowalam sie sie do jek rads no i wczoraj kolek nie bylo:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry