Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
.
:-(Monia, a co to jest za szczepionka?

Muszę do niej zadzwonić i spytać. A Wysypka jest najprawdopodobniej uczuleniem na tą maść na siusiaka 
Przepisała nam inną maść na siusiaka, a poza tym mam dawać Zyrtec w kropelkach, calcium i maść na to uczulenie.
moze jakby nie swieta to bym i nie poszla ale sie wystraszylam, ze mu sie to rozniesie jeszcze bardziej i zacznie Go swedziec i co ja bym z nim wtedy zrobila?

To jest szczepionka na błonicę, tężec, krztusiec i polio - wszystko w jednym zastrzyku. Tą szczepionkę Witek dostał w marcu, maju i w lipcu zeszłego roku, a w tym roku powinien dostać czwartą dawkę w lipcu.
Byłam z synkiem u lekarza, ale mały tak się darł, że zapomnialam zapytać co z tą szczepionkąMuszę do niej zadzwonić i spytać. A Wysypka jest najprawdopodobniej uczuleniem na tą maść na siusiaka
Przepisała nam inną maść na siusiaka, a poza tym mam dawać Zyrtec w kropelkach, calcium i maść na to uczulenie.
Monia ja mam szczepionke Infrax ( nie wiem czy dokladnie tak sie nazywa a nie chce mi sie juz teraz szukac nazwy dokladnej, chodzi o ta co miala te wadliwe serie) i tez sie czailam czy Roberta tym szczepic czynie, a my mamy ostatnia dawke pod koniec maja, no i stweirdzilam, ze Go zaszczepie. Skoro przez te 3 dawki nic mu sie nie dzialo to wydaje mi sie, ze i po 4 nic mu nie bedzie. Nawet nie wiem jakby to mialo wygladac jakbym Go nie zaszczepila? CO wtedy kluja tymi nie skojarzonymi? Czy jak?
Wolałabym nie kluć Witka cztery razy tylko raz. A myślę, że skoro tą wadliwą serię wycofali z obiegu to chyba nawet jeśli przychodnia miałaby zapas to też musi taką szczepionkę wyrzucić, co?

Mały klocek