K
kasiulka0901
Gość
Karola duzy chłopak z Aryanka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja zrzucam na kolki,ze znow cos zjadlam nie tak
choc jadlam niby wszystko co jej wczesniej nie szkodzilo ale po prostu za duzo
obstawiam lososia tym razem
a moze tylko mi sie wydaje z tym calym jedzeniem..Teraz w koncu zasnela spokojnie ciekawe na jak dlugo.Ale bedzie coraz lepiej i w koncu mina jej calkiem te kolki i bedzie juz ladnie spac
haha
wczoraj było lżej ale też były kolki...Mój mąż już obala moje wszystkie kolkowe teorie
od czego to tym razem;-)i mówi,że ma po prostu kolki,że taki to "urok" i trzeba to przejść
No ale;-)mi się wydaje,że tym razem za dużo pomidora i może ciasta choć drożdżowe...Zobaczymy dziś choć napiłam się trochę kawy zbożowej plus pół łyżeczki kawy Ricore;-) i chyba nie wypiję do końca,żeby nie mieć potem wyrzutów
;-)Mimo,że ja wiem,że tak faktycznie jest choć niekoniecznie musi się powtórzyć u Marty;-)to i tak mnie frustrują te kolki a zwłaszcza jak wydziera się wnibogłosy i NIC wtedy nie pomaga.Skakanka napewno ;-)mowia ze do konca 3 miesiaca jest nieciekawie a potem juz z gorki ,ja sie tym mobilizuje![]()
ARYAN TEZ JE CZASAMI MIEWA
a i tak potem dlugo nie spala