Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Monika a czemu nie odciagasz?zaoszczędziłabys:-)Fakt,że idzie na mleko sporo kasy..
a tak w ogole to witaj Monika z powrotem...
ja np byłam karmiona sztucznie i nigdy nie chorowałam i Natalka też tzn ona była karmiona tylko niecałe 4msce a zdrowa jak ryba.
no bo my np poszłyśmy na szczepienie zamiast po 6tyg dopiero dziś..Monika szok 110zł a ja je miałam za darmo...dziwne.Moja dostała dziś trzy zastrzyki i przy każdym sie darła wniebogłosy...i teraz też ciągle popłakuje i muszę ją uspokajać.Wygląda na to,że jest bardziej wrażliwym dzieckiem:-(
Monika ale Marta w sumie dostała trzy zastrzyki: na wzw, krztusiec itd, i Hib...A ten hib to nie jest właśnie też na pneumokoki?Ktoś może nam tu udzieli odpowiedzi haha;-)My nie chcieliśmy by Witek dostawał każą z tych szczepionek oddzielnie, tylko wszystkie trzy w jednym zastrzyku. Dlatego musieliśmy zapłacić. Gdyby miał robione te szczepionki każą z osobna to byłoby za darmo.
Caly czas zastanawiam się nad tymi pneumokokami i rotawirusem, ale te szczepienia można chyba zrobić w każdej chwili, bez względu na wiek, prawda?