K
kasiulka0901
Gość
My też mieliśmy szczopionki za darmo. Rochu jest zaszczepiony przeciwko pneumokokom
Ale żeby nie byó,że w Polsce jest tak źle, to powiem Wam, że Angole nie stosuja leków osłonowych dla dzieci. Rochu jest juz miesiąc na antybiotyku a nasz doktorek po naszych prośbach powiedział, ze się zorientuje
albo możemy ściągnąć coś z POlski. Prócz tego refluksu moczowego który niuńka męczy to wszytsko jest OK. Mierzy 65cm i waży 7257g
Ale żeby nie byó,że w Polsce jest tak źle, to powiem Wam, że Angole nie stosuja leków osłonowych dla dzieci. Rochu jest juz miesiąc na antybiotyku a nasz doktorek po naszych prośbach powiedział, ze się zorientuje
albo możemy ściągnąć coś z POlski. Prócz tego refluksu moczowego który niuńka męczy to wszytsko jest OK. Mierzy 65cm i waży 7257g
. i niestety okazało się ze ma troszke kiepskie odwodzenie w stawach biodrowych, nie duże, bo tylko o 5% za mało,ale trzeba pieluchowac szeroko. ale on sie denerwuje jak mu tą pieluche flanelową aplikuję

? Przecież ona mogła już dawno wykryć, że coś jest nie tak z jego bioderkami 
. Jeszcze dziś i jutro mam mu dać lekarstwa, a potem przez trzy dni jeszcze witaminkę C. Pytałam się pediatry o rozszerzenie diety. Powiedziała, że mogę podawać małemu soczki (zaczynać od jednej łyżeczki dziennie i najlepiej podać pierwsze z jabłuszka), a dopiero potem deserki owocowe. Pytałam o kaszki i kleiki to stwierdziła, że nie mam na razie podawać, bo Wituś i tak ładnie przybiera na wadze
. A jak mu zacznę dawać kaszki to będzie tył jeszcze bardziej