Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mojadzidzia wszystko co wezmie do buzi to gryzie :-( nie raz juz mi palucha tak dziaslam scisnal ze jeknelam z bolu, czasami tez piers tak zlapie ale na szczescie lzej :-)
nieraz to aż zapiszczę z bólu
proszę o jescze jedną radę jakub zażywa żelazo w kropelkach razem z folikiem i wit c dotego wit d i wapno w syropie od pewnego czasu na jezyku pojawił się białawy nalot wiem że to pleśniawka i muszę ją szybko usunąć tylko nie wiem jak bo jak wsadzam kubie palec do buzi to po kilku minutach cały posi łek zostaje na moim ubraniu. Czy lepiej iść do doktora niech on coś przepisze?
i to tak żeby te świństwo pozrywać, nawet jak troszkę krewki poleci to nic się nie dzieje
Myśmy miały taki nawał pleśniawek że walczyłyśmy z nimi chyba z 2 tyg
aż fioletu musiałyśmy użyć i na przemian z aftinem co 2 godz pędzlowałam i zrywałam i w końcu buźka czysta :-)

. Póki Antoś siedział spokojnie to jakoś dało się wytrzymać, ale jak zaczął koncertować to się w końcu jakaś babka zlitowała i puściła nas przed sobą. Ile ja dzisiaj nerwów zjadłam to głowa mała. Zero zrozumienia. To jest Polska właśnie. Kutwa jego mać !!! Mój niunio z żalu usnął sobie właśnie, ciekawe jak zniesie dzisiejszy dzień i czy to nadal go boli:-(?