No niestety, a Emilka to dopiero jakoś niefortunnie to wszystko znosi. najpierw żółtaczka, potem te opuchnięte piersi, potem pupa, a teraz ta wysypka. Ale mam nadzieję, ze będzie dobrze już teraz. Po burzy wychodzi słoneczko... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Jutro mamy odebrac apteki ta masc z antybiotykiem i bedziemy sie smarowac.
Chyba bedziemy sie podmywac narazie woda z mydelkiem a chusteczki odpuscimy sobie w domu. 

Przeanalizowałam z lekarką całe jego zachowanie i moją dietkę i okazało się, że to sprawy brzuszkowe tylko dzięki infakolu nie objawiają się już tak drastycznie jak wcześniej. Moja dietka została okrojona o herbatę malinową, sałatę i zieloną pietruszkę oraz mam ograniczyc spożycie mleka i tym podobnych, bo z niego
Wszyscy mi mowia, ze to dobrze, ze jak przybiera to znaczy, ze zdrowy. No ale teraz to mnie uspokoilas. Teraz widze, ze to normalne.
Też tak sobie myślę, że grubaska będę mieć, ale co tam, jeszcze go "wyciągnie" jak to się mówi ;-)

Lorien a co z tym,i piersiami u Emilki??????
Bo z tego co ja sie orientuje to jest to normlany objaw moze byc i tak ze dziewczynka bedzie leciec mleczko z piersi no i moze miec tez "mini miesiaczke" i uplawy a wszystko jest spowodowane tym ze dziecko jest pelne naszych hormonow. Ale nie wiem czy to sie dzieje u Twojej malej czy cos innego jej dolega bo nie jestem na baiezaco![]()

Tak miała Natalka z tymi powiększonymi piersiami, lekarz powiedział,żeby się nie martwić.Nie słyszałam o mini miesiączceLorien a co z tym,i piersiami u Emilki??????
Bo z tego co ja sie orientuje to jest to normlany objaw moze byc i tak ze dziewczynka bedzie leciec mleczko z piersi no i moze miec tez "mini miesiaczke" i uplawy a wszystko jest spowodowane tym ze dziecko jest pelne naszych hormonow. Ale nie wiem czy to sie dzieje u Twojej malej czy cos innego jej dolega bo nie jestem na baiezaco![]()