kamamamusia
Fanka BB :)
Ja mam dużą puszkę sudokremu i nie używam , bo w szpitalu powiedzieli mi że on wysusza. Czy tak? Nie chce eksperymentować. A stosujemy linomag plus z alantoiną...
I tez mamy problem ze skórką w pachwinach..a pediatra powiedziała, z e to"nic" (Nic?!)....
Dla mnie najlepsze chusteczki to były pampers zielone. Obecnie mam pampers sensitive (białe) i sa tez mało wilgotne...i te nivea tez mieliśmy- żeczywiście bardzo suche sa!
I tez mamy problem ze skórką w pachwinach..a pediatra powiedziała, z e to"nic" (Nic?!)....
Dla mnie najlepsze chusteczki to były pampers zielone. Obecnie mam pampers sensitive (białe) i sa tez mało wilgotne...i te nivea tez mieliśmy- żeczywiście bardzo suche sa!
Az sie spytalam, czy dobrze, ze tak nabiera cialka. lekarka powiedziala, ze wszystko jest ok, bo jest dlugi. Jest to w normie.
Pasowaly mi papmersy sensitive, Nivea sensitive, dzidziusie i z Lidla za 3,99. :-)
Dalam mu ksiazeczke Roberta, bo tam bylo wszystko napisane, no i tego nam nie dal, a ja sie zagapilam, bo mialam za duzo rzeczy do kupienia.
.