reklama

umiejętności naszych maluchów

no to polecam Ci ten co my mamy-super jest.można się oprzeć i jest fajnie wyprofilowany-dla chłopców zwłaszcza -bo siusiak nie wystaje i nie ma mozliwości nalania przed nocnik :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

reklama
miałam kupić samą nakładkę na duży sedes ale mama mnie zbiła z tropu bo powiedziała, że jak dzieci są starsze to lubią sobie na nocniczku dłużej posiedzieć (ja tak podobno robiłam i robię :-)) no i teraz nie wiem :confused:

Kata-ten też fajny!!! :tak: słuchaj kup kibelek a nakładkę zobaczysz-w końcu drogie nie są-ja mam już też kupioną.ale leży -bo Kubi jeszcze nie dosięga :-D;-)

chyba tak zrobię :tak: w lidlu były ostatnio w promocji - ciekawe czy jeszcze jakieś zostały :confused:

EDIT: dopiero będzie od 26.03 za 18,99 zł

Ostatnia edycja:
No i my mamy taki zwykly nocnik z Ikei
I narazie Kaya wyciaga go z lazienki i nosi po domu ale siadac to jedynie na chwilutke i to w ubraniu chce (z gola pupa zrywa sie jak poparzona:baffled:)
Wiec tym bardziej podziwiam wszystkie "nocnikowe" maluszki!:tak: -
oklaski.gif

reklama
a tłumaczyłaś jakoś demonstrowałaś? :-D
Nie, nie demonstrowalam...:-D:-D:-D Po prostu go posadzilam, mialam przy sobie zabawki, ksiazeczke, wszystko zeby go czyms zajac, zeby nie myslal, ze to jakas kara to siedzenie... nawet nie oczekiwalam, ze cos tam zrobi, ale zeby po prostu przyzwyczajal sie do siedzenia na nocniczku....ale zaczal sie wiercic i wstal no i gadaj z nim....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry