reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

U nas pomalu się komplikuje, babcia moja, która z nami mieszka jest znowu w szpitalu. Nie wiem jak to będzie. Nawet nie oglądam ozdób, tortów, chociaż wiem, że upiekę go sama (czekoladowo-chałwowy). Ale super patrzeć na Wasze pomysły :)

reklama
image.jpgWycielam z takich kartek/kolorowej tekturki. Kupiłam to rok temu w Lidlu i uzywalam do robienia kartek świątecznych.

Kochane do roczku naszych maluszkow juz coraz blizej. Mysle intensywnie nad prezentem dla Alanka. Moj synek uwielbia bajke Myszka Miki i tak sobie pomyslalam ze kupię mu cos z Mikim. Znalazlam taką internaktywną myszkę
Clementoni myszka MIKI UCZNIACZEK mówi śpiewa UCZY (2787798418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko ze moja siostra kupila juz Alankowi szczeniaczka uczniaczka FP wiec nie wiem czy jest sens taką zabwakę kupowac???
Podoba mi sie tez taki bujak
BUJAK BUJACZEK NA PŁOZACH MASKOTKA MYSZKA MIKI (2778047361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Albo taka zwykla maskotka
MYSZKA _Miki_Mini _50cm_ Przytulanka _Extramarket (2787293146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No i jak zwykle za duzo wszystkiego i sama nie wiem. Co wam sie podoba?
Wogole to co kupujecie swoim dzieciom???

Sosnowiczanka ja młodemu nie kupuje zabawek hihihi tylko mu kupie namiot-tunel (Aluś strasznie uwielbia przesiadywac pod stołem i krzesłami:) wydaje mi sie ze jest to wielofunkcyjne szybko sie sklada i mozna wziasc ze soba i mysle ze bedzie szczesliwy najbaradziej na świecie:-D tu jest link :3w1 NAMIOT, TUNEL, WIGWAM, DOMEK do OGRODU I DOMU (2786399355) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. juz to obgadalismy z M:)

Z tych 3 rzeczy bym wybrała bujaczek:) jednak ta zabawka ma cos w sobie i młody nie bedzie sie nudził:) nawet w wieku 3 lat:) Kumpeli córa ma biedronke i do tej pory na niej smiga hehee

Sosnowiczanka ja też wybrałabym bujak ;;)
Phelania świetny ten namiot z tunelami. Dziś się śmialiśmy, że jeszcze trochę i będziemy musieli się wynieść z domu, bo nie będzie dla nas miejsca-tylko Ninka i zabawki się zmieszczą.
Ja Ninie chyba nic nie kupię a jeśli to biżuterię. Może jakąś bransoletkę?Albo coś ;)na pamiątkę żeby było można po latach wyjąć i powspominać, jaką małą łapkę miała.

My urodzin nie będziemy w sposób specjalny świętować-mamy jednak z M taki pomysł,że malutkiej kupimy złoty łańcuszek z jakąś dziewczęcą zawieszką i damy gdy troszkę podrośnie i zacznie dbać o niego:-)

My robimy urodzinki 16 grudnia na 16h (niedziela) bo M ma nocke w sobote...a w niedziele zrobi sobie wolne.Moze to i dobrze towarzystwo pojdzie szybko do domu bo na drugi dzien do pracy:-D(niestety niektórzy nasi znajomi nie maja wyczucia czasu....:rofl2:wiec to bedzie najlepszy dzien!!!

Milva- wydaje mi sie ze jesli nadaje sie takze do ogrodu to raczej jest stabilny inaczej wiatr by go porwał:-DTez chce kupic pileczki wlasnie do tego namiotu.U nAS bez sensu kupowac grajace ,uczace zabawki bo mlody rzuci zaraz w kąt,kompletnie sie tym nie interesuje....A wydaje mi sie ze z takiego namiotu bedzie miał frajde i na teraz i na pozniej;p

Ostatnia edycja:
reklama
Sosnowiczanka ta Myszka Miki Clementoni jest bardzo fajna mój Maciuś jest nią zachwycony szczególnie jak się wita "Cześć to ja Myszka Miki czy pobawisz się ze mną"
Bujaczek też bardzo fajny :-)

Ja myślę nad prezentem dla Maciusia i chyba będzie to DOMEK NAMIOT MYSZKA MIKI MICKEY MOUSE (2779903050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. postawimy mu w salonie a jak będziemy mieć kiedyś ogród to posłuży i na zewnątrz :-)

A my urodzinki robimy dokładnie 8 grudnia o 15 godzinie.

inka extra te literki :-)

Do góry