Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie,ja nie mieszkam w Polsce i po prostu musialam sie upewnic,ze wszystko jest ok a wtedy moglam byc w Pl.Ja wiem,ze prenatalne robi sie w innym terminie.Po prostu nie wiedzialam ze jestem w ciazy i bralam leki,ktorych brac nie powinnam,chcialam wiedziec czy wszystko jest ok,na szczescie bylo i jest.Z tego, co wiem "prenatalne USG" robi się między 11+0tc a 13+6tc... Wtedy mierzenie NT jest najbardziej wiarygodne. Kamylka, nie mylisz się? Nie czepiam się, chciałabym tylko uściślić, bo sama jestem przed tym tzw. USG genetycznym i zbieram info...

Karjoka,wielkie dziękiMoniś, USG 3D tam jest tj. po prostu inna głowica do tego samego sprzętu. My jednak całe badanie, oglądanie i mierzenie robiliśmy głowicą tradycyjną tj. 2D. A to dlatego, że nam chodziło o badanie "techniczne".
W każdym razie 3D w Lux Medzie jest.
Koszt badania USG / ocena ciąży to 100 zł.
Szczegółowa interpretacja obrazu oczywiście w cenie.
Tomasz Urbaniak sympatyczny, spokojny, rzeczowy.
dzięki, chyba zaraz zadzwonie i sie umówie,a co mi szkodzi, tylo tam sie dodzwonić to jest jakis koszmar, zobaczymy!!!Wiesz, ja chciałam zrobić to badanie ponieważ był czas na zmierzenie NT i dlatego, gdy się umawiałam jakieś dwa tyg. temu, mówiłam, że chciałabym najwcześniej po 5. listopada i tak - umówiłam się na 6.11.:-) Czy byłaby wcześniej możliwość nie wiem. Ja wcześniej nie chciałam, bo wtedy to badanie nie miałoby sensu.
Zadzwoń. W recepcji poinformują cię i o cenie i o możliwym terminie.