reklama
kasik1106
Fanka BB :)
Magdzia, nie martw się, ja już od 2 tyg. poleguję przez tą skróconą szyjkę, nie jest tak źle, poza nostalgią, która Cię ogarnia z powodu bezczynności. Masz za dużo czasu i przychodzą głupie myśli... Ale najważniejsze są nasze maleństwa, dla nich damy radę.

Mysza1984
lalllalalala ;-)
kurcze, jakie wielkie te Wasze Maluchy. Już na połówkowym była taka różnicą między moją Małą -330, a Waszymi - większość grubo ponad pół kilo :/
tweenie moja też nie miała nawet 400g
Może łatwiej Je "wypchniemy" :-)magdzia tak jak juz dziewczyny pisza nie ma co sie denerwowac na zapas. Trzeba troche odpuszścić i poodpoczywać. U mnie tydzień leniuchowania i od razu jest poprawa. Będzie dobrze. Wiem że czasem ta samotność w domu strasznie doskwiera, ale naciesz sie nią, bo jak się malewo urodzi to będzie Ci tego brakowało. Goście się wtedy pchają drzwiami i oknami 
Ale dziewczyny te wasze dzieci duże już. Moja maluda to kruszynka do tego z USG cały czas wychodzi że 2 tyg młodsza, ale niech sobie rośnie jak ze mnie wyjdzie
Ale dziewczyny te wasze dzieci duże już. Moja maluda to kruszynka do tego z USG cały czas wychodzi że 2 tyg młodsza, ale niech sobie rośnie jak ze mnie wyjdzie
W piątek byłam u lekarza. Ku naszemu zaskoczeniu (mojemu,męza i gina) mała okazała sie juz nie taka mała bo ma 2 kg - szok dla mnie i jest starsza z USG o 2 tygodnie, czyli termin się przesunąl z 3 lipca na 20 czerwca. Lekarz szacuje że będzie ważyc około 4 kg. Już się zastanawiam jak ją wypchnę!! No i jak pisałam wyzej mała już się obróciła. Kopniaczki czuję dość lekkie bo łożysko jest na ścianie brzusznej z przodu, co podobno amortyzuje!
Krew - tz hemoglobina w dól, dostałąm terdyferon na krew na receptę!! Szyjka mocno trzyma!! Ogólnie jest ok!
O no to duża Twoja dzidzia:-):-) ale niech rośnie zdrowo
ewelad
Fanka BB :)
ja już po wizycie i nie jest super, ale nieźle:-) szyjka jest jaka byla, czyli skrócona o 30% jak się dowiedziałam od gina, mam więcej leżeć i się oszczędzać, dalej wsuwać luteinę, magnez i żelazo, zrobić badania siuśki i krew i usg, być może już ostatnie, ale znając siebie, jeszcze wydębię od gina skierowanie na jedno lub dwa:-) z tą szyjką to już nie wiem, czy rzeczywiście nie ma dramatu, czy mój gin taki luźny? na usg ide do innego i tak się zastanawiam, czy na usg tę szyjkę można skontrolować też? bo jak tak, to zapytam drugiego gina, tak dla spokoju:-)
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
aisim jak duża dziewuszka
ciekawe czy waga końcowa się sprawdzi
cynamonka mój gin mówi że luzik bo dzidzi ma czas się odwrócić więc jeszcze się nie niepokoje i ty też się zawczasu nie martw;-)
justaa he he malutka faktycznie jakby przez szybę patrzyła:-)
rusia niezły pomiar ręczny

magdzia nie ma co płakać tylko odpoczywać i spokój jeszcze raz spokój, ja mam i skróconą i miękką . ciągne na nospie i za 2 tyg. okaże się czy będę krążownikiem
słuchajmy lekarzy a będzie wsio dobrze;-)
tweenie mysza malewa moja też drobnica, może łatwiej nam się wyślizgną
ciekawe czy waga końcowa się sprawdzi
cynamonka mój gin mówi że luzik bo dzidzi ma czas się odwrócić więc jeszcze się nie niepokoje i ty też się zawczasu nie martw;-)
justaa he he malutka faktycznie jakby przez szybę patrzyła:-)
rusia niezły pomiar ręczny

magdzia nie ma co płakać tylko odpoczywać i spokój jeszcze raz spokój, ja mam i skróconą i miękką . ciągne na nospie i za 2 tyg. okaże się czy będę krążownikiem
słuchajmy lekarzy a będzie wsio dobrze;-)tweenie mysza malewa moja też drobnica, może łatwiej nam się wyślizgną