reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Cześć dziewczyny Ja jestem na forum Sierpniówek chociaż po dwóch ostatnich USG wychodzi termin 23.07 :)

ja już po wizycie:-)
wszystko ok-a to jest najważniejsze!!! mała waży już 1kg50gram! więc jest już co nosić;-) fikała tak, ze lekarz aż się dziwił:-D mam nagraną płytkę i zdjęcie-postaram się wkleić, jeszcze dziś-tylko jak M wróci, bo ja mam mam problem ze skanerem;-) witamin, mam nie brać nadal, badanie moczu powtórzyć, bo tak jak pisałam pojawiło się białko...

Ale duża twoja dziecina :) Ponad kilogram <szok> Moja maleńka ważyła w 23 tyg 650g, ale te Nasze dzieciaczki szybko rosną :)

reklama
ja już po wizycie, wyniki badań ok, waga też w miarę, bo 8kg na plusie, ale gin wypatrzył , że szyjka się skróciła trochę i mam stan zapalny, więc luteina dalej, do tego nystatyna-nie nadążę chyba z tym aplikowaniem sobie różnych wynalazków do ..., z tą szyjką powiedział, że się zdarza na tym etapie, jakoś nie zrobił z tego problemu, kazał więcej wypoczywać i nie denerwować się, załapałam doła i pewnie teraz będę nad każdym ukłuciem się zastanawiać i panikować:-(
agatha mam pytanko, bo wiem, że Ty masz ten krążek- czy to ze wzgl na skaracanie, jeśłi tak to o ile Ci się skróciła,bo moze ja też zapytam gina o coś takiego??

Do góry