reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

atabe to chyba mamy najwieksza dziewuszke na forum lipcowek :-) i chyba jako jedna z pierwszych nam sie urodzi :-) dobrze ze wszystko ok

ewelad
nie martw sie-jakby byla koniecznosc to gin na pewno by Ci ten krazek zapisal. spokoj i wypoczynek zalecam ;-) a w nagrode za cierpienia wroze lekki porod ;-)

reklama
ewelad - przed swietami pewnie sie tyle nalatalas i dlatego sie skrocila. Nic sie nie martw, mojej kolezance sie skrocila do 1 cm i jej lekarz nie zalozyl krazka, tylko ona lezy caly czas praktycznie i 3 tygodnie starsza ciaza. Musisz sie teraz oszczedzac, ale tak naprawde, zero dzwigania - nawet butelki wody 1,5 l nie nos i lez wiecej, zazywaj leki, a powinno sie polepszyc. Mojej kolezance sie polepszylo i nie musiala krazka zakladac. Trzymaj sie ciepluchno. Najwazniejsze, ze Skarbek zdrowy!!!

ewelad kochana, nic się nie martw, jakby coś było nie tak, to lekarz na pewno inaczej by zareagował:tak: ale żeby dmuchać na zimne, oszczędzaj sie!

P1040051..jpgMoja córeczka-880 g i poza tym wszystko w porządku:-DP1040053..jpg

mruczka śliczniutka i wygląda jakby bańki sobie puszczała:-)

ewelad nie martw się, mnie gin mówi że mam nie za długą i tylko się oszczędzać jak najwięcej, więc słuchamy ginków i będzie oki;-)

reklama
Do góry