reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

Leyna, ciesze sie, ze wstsko dobrze. Moja Karolka na tym etapie ciazy tak sie wylozyla do "ogadu" ze nie bylo watpliwosci kogo nosze pod sercem... Bezwstydnica jedna ;)

reklama
Leyna to gratulacje udanego usg , napewno jestes teraz duzo spokojniejsza ....moja kolej na opisanie wczorajszego badania

mielismy wizyte na 19.00 , ale moj G. jak to ma w zwyczaju musial zostac dluzej w pracy i sie spoznilismy , dobrze ze lekarz powiedzial , ze nie ma problemu , ze na nas zaczeka
przyjechalismy jeszcze chwile czekalismy i do srodka , ja na lozeczko , G. dostal osobny fotel i ekran , ja mialam swoj ogromniasty ekran i tak sobie ogladalismy
badanie rewelacyjne , mam cala dokumentacje , ktora wysle jutro bo teraz nie mam jak zeskanowac , film w kolorze sepi z fragmentami 4D i wszystkimi przeplywami w zylach

co najwazniejsze , dzidzius jest calkowicie zdrowy , duzy jak na ten tydzien ciazy i bardzo bardzo ruchliwy , naprawde wiercilo sie tak ze lekarz na poczatku nie byl w stanie zlapac na ekran jakis tam zyl ktore musial zobaczyc , serduszko zdrowe , mozg ok ,wszystkie nazady tez , tak jak napisalam wyniki zobaczycie jutro , ryzyko wystapienia chorob genetycznych na podstawie markerow drugiego trymestru - bardzo znikome - slowa lekarza , dla pewnosci wyniki zobaczy jeszcze moj gin w kwietniu. Film poprostu rewelacyjny , to niesamowite uczucie tak wyraznie zobaczyc swoje dziecko i teraz uwaga najwazniejsze plec

OGLASZAM WSZEM I WOBEC ZE BEDZIEMY MIEC MALA DZIEWCZYNKE

co do tego nie ma watpliwosci , nie mam akurat zdjecia , ale za to mam film na ktorym malutka jest jak sie patrzy

dziewczyny poplakalm sie ze szczescia jak ja zobaczylam , moj G. mial race ze to mala ksiezniczka , jest sliczna

ciezko bylo zobaczyc jej buziaczka w calej okazalosci bo to dziewczynka i zaslaniala sie raczkami , za to paluszki ma sliczne i nawet bawila sie nimi , mowie wam niesamowite , dobra za bardzo sie rozpisalam , juz koncze

Silunia, wielkie gratulacje z okazji dziewuszki! Jak milutko. Dziewuszki sa super. Chlopaki tez sa ekstra, naprawde, ale dziewuszki to jednak inna bajka ;D

Silunia..cieszę się z Tobą
ja tez bede płakać ze szczęscia...pewnie nie będzie żadnych ekranów,bo idę na USG do Państwowej Kliniki i wcale nie rewelacyjnej...i wiecie jak to jest jeśli robi sie to z NFZ..ale juz byłam tam raz ,wprawdzie Usg trwało 5 minut..ale byłam w szoku!
Silunia....GRATULACJE!! DZIEWCZYNKA...pewnie się cieszysz?

A ja byłam dziś u swojego Gin i powiedział że bardzo dobrze znoszę ciąże..ja lekki szok..a on że b.dobrze wyglądam..wyniki rewelacyjne...a to znaczy że nici z dziewczynki?? Ale dla mnie najważniejsze zdrowie! Ale ..ale..ale ::)

Gratulacje Silunia ale ci fajnie! ja tez bym chciała bardzo dziewczynke..ja mam usg za tydzien wiec musze wytrzymac w niepewnosci te kilka dni..pozdrawiam!

Frutisku , Jagga dziekuje , cieszymy sie z naszej malenkiej bardzo ;D

Frutisku to ze wygladasz rewelacyjnie wcale nie musi oznaczac chlpca , wez moj przyklad , zadnych nudnosci , zero wypryskow na buzi , samopoczucie swietne wszyscy wkolo mowili ze to chlopak atu nasza mala sie pojawial ;D moze bedziesz miala jednak coreczke ;D

Dokładnie z tymi przesądami to jest róznie..ja tam wyglądam normalnie ani za pieknie ani za ładnie a licze ze bedzie dziewczynka moja kolezanka ostatnio urodziła dziewczynka a wyglądała w ciąży bardzo ładnie... takze nie ma reguły..

reklama
Leyna, ciesze sie, ze wszystko w porzadeczku! Dzidzius jeszcze pewnie sto razy zmieni pozycje :)A co do plci to moze chce Wam maluszek zrobic niespodzianke i bedzie Was trzymal w niepewnosci do samego konca? :)

Silunia, ogromniaste gratulacje!!!

Ja ma USG po swietach, wiec mam nadzieje, ze lekarz potwierdzi to co powiedzial na ostatnim, ze tez mam Malutka w brzuchu :)

Do góry