reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

Bylam dzis wszystko ok z dzidzia
fikala girkami lapkami serduszko biło raz zakrylo raczka czyli nie wiem co mam w brzuszku :(ale najwazniejsze ze ok od poczatku ciazy przytylam tylko 1,5kg

reklama
A ja juz jestem po USG i mam filmik na komputerze :D

Co prawda za duzy, zeby go calego wrzucic a nie umiem wyodrebniac zdjec, wiec musicie troszke poczekac :D Jak wroci moj maz to po weekendzie wrzuce :)

;D Karoo a skąd masz? ile musiałaś zapłacić.... jeju jak ci zazdroszczę...A powiedzcie mi czy jesli ja pójdę do darmowego lekarza od USG,to mogę z mężem?.. :-[ Sądzę że nie..byłoby za dobrze.Karoo no i jak wrażenia????pewnie kolosalne?

Kochana, u panstwowego bylam z mezem, oczywiscie, ze mozesz!!! Bierz go i nie pytaj nikogo!!

Ja mam filmik z prywatnego USG - myslalam, ze w piecdziesieciu zlotych sie zmieszcze, ale kosztowalo nas to 70 :( Strasznie drogo, ale za to mam prawie dwadziescia minut mojego bobo nagrane :D Samo USG z opisem kosztowalo cztery dychy... Ale panstwowo powinnas dostac co najmniej jedno zdjecie, chociaz u nas nie daja :( No i jeszcze raz: koniecznie bierz meza i o nic nikogo sie nie pytaj :D

Witajcie!

Bylam dzisiaj na wizycie u gina. Wszystko coraz lepiej (waga tez o 2kg w ciagu miesiaca!!!) Widzialam tez malenstwo na usg. Duza dzidzia nie powiem... Krotkie usg, bez zdjec, bo gin chcial zobaczyc tylko serduszko. No i widzialam i serduszko, i raczki, nozki, twarzyczke. Dzidziek fikal az milo obracal sie w te i powrotem. Nadal nie wiemy jaka plec, bo chyba gin nie byl pewien... Ale moj maz po dzisiejszym badaniu stwierdzil, ze chyba to jednak dziewczynka. Pewnie troche zaluje, bo chcial chlopca...

Witam! ;)

Wpadłam na chwilę z wrześniówek żeby zapytać czy któreś z WAs byly na USG genetycznym?

Jakie miałyście wyniki i który to był tydzień ciąży?? :)

Dzięki i pozdrawiam ;) :laugh:

reklama
;D Silunia jutro ze wszystkimi szczegółami opisujesz..bardzo wszystkie na to czekamy..a ja chyba w szczególności...może jakieś foto mi dadzą....i będe miała pierwsze foto mojej małej " kluseczki".. znaczy sie ja juz nazwałam swoją kluseczkę...pierwsze foto mojej Oliwki ewentualnie Antosia lub Fabianka! :laugh: ;D :p ::)

Do góry