reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D Karoo a skąd masz? ile musiałaś zapłacić.... jeju jak ci zazdroszczę...A powiedzcie mi czy jesli ja pójdę do darmowego lekarza od USG,to mogę z mężem?.. :-[ Sądzę że nie..byłoby za dobrze.Karoo no i jak wrażenia????pewnie kolosalne?
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Kochana, u panstwowego bylam z mezem, oczywiscie, ze mozesz!!! Bierz go i nie pytaj nikogo!!
Ja mam filmik z prywatnego USG - myslalam, ze w piecdziesieciu zlotych sie zmieszcze, ale kosztowalo nas to 70
Strasznie drogo, ale za to mam prawie dwadziescia minut mojego bobo nagrane
Samo USG z opisem kosztowalo cztery dychy... Ale panstwowo powinnas dostac co najmniej jedno zdjecie, chociaz u nas nie daja
No i jeszcze raz: koniecznie bierz meza i o nic nikogo sie nie pytaj 
Ja mam filmik z prywatnego USG - myslalam, ze w piecdziesieciu zlotych sie zmieszcze, ale kosztowalo nas to 70
Jotemka
Fanka BB :)
Witajcie!
Bylam dzisiaj na wizycie u gina. Wszystko coraz lepiej (waga tez o 2kg w ciagu miesiaca!!!) Widzialam tez malenstwo na usg. Duza dzidzia nie powiem... Krotkie usg, bez zdjec, bo gin chcial zobaczyc tylko serduszko. No i widzialam i serduszko, i raczki, nozki, twarzyczke. Dzidziek fikal az milo obracal sie w te i powrotem. Nadal nie wiemy jaka plec, bo chyba gin nie byl pewien... Ale moj maz po dzisiejszym badaniu stwierdzil, ze chyba to jednak dziewczynka. Pewnie troche zaluje, bo chcial chlopca...
Bylam dzisiaj na wizycie u gina. Wszystko coraz lepiej (waga tez o 2kg w ciagu miesiaca!!!) Widzialam tez malenstwo na usg. Duza dzidzia nie powiem... Krotkie usg, bez zdjec, bo gin chcial zobaczyc tylko serduszko. No i widzialam i serduszko, i raczki, nozki, twarzyczke. Dzidziek fikal az milo obracal sie w te i powrotem. Nadal nie wiemy jaka plec, bo chyba gin nie byl pewien... Ale moj maz po dzisiejszym badaniu stwierdzil, ze chyba to jednak dziewczynka. Pewnie troche zaluje, bo chcial chlopca...
reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D Silunia jutro ze wszystkimi szczegółami opisujesz..bardzo wszystkie na to czekamy..a ja chyba w szczególności...może jakieś foto mi dadzą....i będe miała pierwsze foto mojej małej " kluseczki".. znaczy sie ja juz nazwałam swoją kluseczkę...pierwsze foto mojej Oliwki ewentualnie Antosia lub Fabianka! :laugh: ;D
: