reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

silunia zdjęcia małe, ale to co ma być widac to widać :) super!

asmodis ja myślę, że teraz Twoje maleństwo zdecydowanie większe jest :)

dominique dzidziol pewnie był pod wrażeniem, że tatuś go ogąda po raz pierwszy i chciał zrobić na nim dobre wrażenie :) fajnie, że z dzidzią wszystko w porządku

reklama
:-[ .. aja nic nie mam! Chodzę do Państwowego lekarza...raz wysłał mnie na USG ..ale nic mi nie dali.Jak poproszę aby mnie wysłał znowu..to wyślę mnie?? no i czy lekarz któy mi będzie robił USG..da mi zdjątko?..wiecie jak jest..na prywatnego to potrzeba...

Frutisku u panstwowego lekarza to ogolnie przewidziane sa trzy usg , chyba ze cos nie tak lub jakies podejrzenia , wydaje mi sie jak poprosisz i powiesz o sytuacji jaka mialas w przeszlosci to nawet powinien wyslac cie na obowiazkowe usg !!!!

frutisku niektóre państwowe przychodnie nie mają tej drukarki która drukuje zdjecia z usg.może tam gdzie byłas nie mieli to i zdjęcia ci nie dali.wiadomo jak to jest z tą panstwową służbą zdrowia :)

Frutisek ja tez chodze do panstwowego...niestety, ale zaczyna mnie to wkurzac i juz znalazlam sobie nowego lekarza i bede miala czesciej usg. ja mam to szczescie ze zdjecie dostalam, ale wydaje mi sie ze jak poprosisz o skierowanie na usg to nie bedzie robil problemu

wiem, ze moje malenstwo juz jest wieksze, ale chcialam pokazac jeszcze to zdjecie ktore mialam...jedyna pociecha to to ze juz niedlugo znow zobacze moje malenstwo...nie moge sie doczekac

Doskonale Cie rozumiem Frutisek, mi tez nie dali w przychodni, dlatego teraz ide prywatnie, ale doskonale wiem co to znaczy nie miec pieniazkow na cos takiego...

Asmodis, mam to samo, jutro zobacze w koncu mojego wielkiego dzidziola :D

ja bede (niestety) musiala jeszcze 2 tyg poczekac...ide jeszcze do tego panstwowego, da mi skierowanie a pozniej juz zmykam do innego, on prowadzi gabinet prywatnie, pracuje tez w przychodni przyszpitalnej oraz w szpitalu w ktorym chce rodzic. na krasnickiej w lublinie...wiec wydaje mi sie ze to dobry pomysl. dowiadywalam sie o tym lekarzu i z tego co widzialam i czytalam to opinie ma bardzo dobre...zadnej negatywnej

reklama
Jesli nie jestes zadowolona ze swojego lekarza, to oczywiscie, powinnas sie przeniesc :) Zwlaszcza ze potem bedzie Ci latwiej i w szpitalu i w ogole...

Do góry