reklama
Byłam dziś na badaniach w szpitalu. Widziałam moje dziecię na takim wieeeelkim ekranie
Główka, rączki, nózie, wszystkie kości kręgosłupa można było policzyć
Niestety, nie udało się zrobić zdjęcia, bo... moje dziecko jest takie niekonwencjonalne, wybrało sobie taką pozycję, że pani doktor sporo musiała się kulką najeździć aby je dobrze pomierzyć
Na większości usg, które widzę, dzieci się układają tak, jakby były kołysane w poziomie na rękach. A ja mam "odwyrtka" ;D Moje dziecię ułozyło się idealnie odwrotnie. Znaczy: twarzą w dół, kręgosłup na górze, nózie podkurczone, rączki wywalone do tyłu. Wyglądało to na jakiś muzułmański ukłon tyle, że z rękami zamiast do przodu to do tyłu. Ja nie rozumiem, jak taka pozycja może być wygodna??
w każym bądź razie nawet twarzy matce pokazać nie chciało i zdjęcia nie mam
Może następnym razem zrobi matce przyjemność i da się sfotografować jak człowiek 
w każym bądź razie nawet twarzy matce pokazać nie chciało i zdjęcia nie mam
Dziendobry wszystkim , po wczorajszym usg jestem jeszcze bardziej zwariowana na punkcie mojego dziecka ;D ( zdjatka w niedlugim czasie ) malenstwo jest zdrowe , prawidlowo sie rozwija itd. nie moglam sie napatrzec jak sie rusza , a naprawde wariuje tylko szkoda ze mamusia nic jeszcze nie czuje , machalo raczkami i nozkami , moj gin mowil ze sie chyba troszke wtiutnia , ze go tak ruszaja i podgladaja , przykladalo sobie raczke do buziunki , piekny widok , moj G. siedzial jak zaczarowany i tylko sie usmiechal widac bylo ze jest z siebie dumny ;D natomiast nie udalo sie nam zobaczyc plci , staralismy sie ale malenstwo nie chcialo rozstawic nozek co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu ze to dziewuszka ;D
wlasnie joas , chyba oprocz tego usg teraz , w 22 zrobimy to usg tak zwane polowkowe gdzie bedzie widac wszystkie nazady itd.
moj G. kochany mowi , ze to za duzo usg w miesiacu ale bede twarda , lekarz radzi by to zrobic na takim specjalnym wypasionym , gdzie wszystko bedzie superancko widac i moze wkoncu dowiem sie czy to chlopaczek czy dziewuszka
a ty kochana zadnych obaw miec nie powinnas , napewno dzidziol jest zdrowy !!!!
moj G. kochany mowi , ze to za duzo usg w miesiacu ale bede twarda , lekarz radzi by to zrobic na takim specjalnym wypasionym , gdzie wszystko bedzie superancko widac i moze wkoncu dowiem sie czy to chlopaczek czy dziewuszka
a ty kochana zadnych obaw miec nie powinnas , napewno dzidziol jest zdrowy !!!!
dominique.p
Fanka BB :)
Silunia - gratulacje!! ;D
Ja dziś mam USG o 20.00 i w nocy spać nie mogłam z ekscytacji, ale też z nerwów troszkę....
Joaś - na pewno wszystko jest dobrze, ale rozumiem, że się denerwujesz, więc idź na to USG, będziesz od razu spokojniejsza. Ściskam mocno
Ja dziś mam USG o 20.00 i w nocy spać nie mogłam z ekscytacji, ale też z nerwów troszkę....
Joaś - na pewno wszystko jest dobrze, ale rozumiem, że się denerwujesz, więc idź na to USG, będziesz od razu spokojniejsza. Ściskam mocno
reklama
Leyna tobie tez gratulacje i nie powinnas sie martwic tym wypisem , napewno wszystko jest ok , a najwazniejsze ze widzialas dzidzie ,
dominique wiem ze cie roznosi , ale pomysl ze jeszcze tylko pare godzin i juz !!!
zdjatka przeslalm karoo , bo ja beztalencie , moze jak bedzie miala chwilke to wstawi
DZIEWCZYNY !!! wlasnie zauwazylam weszlismy w piaty miesiac ;D boze jak to szybko zlecialo ;D
dominique wiem ze cie roznosi , ale pomysl ze jeszcze tylko pare godzin i juz !!!
zdjatka przeslalm karoo , bo ja beztalencie , moze jak bedzie miala chwilke to wstawi
DZIEWCZYNY !!! wlasnie zauwazylam weszlismy w piaty miesiac ;D boze jak to szybko zlecialo ;D