reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

Silunia a ile cie kosztowalo to 4d???????? jeszcze raz gratulacje ja tez chce juz wiedziec :p

reklama
W ogole dziewczyny, przeczytalam wczoraj, ze USG robione miedzy 18-23 tyg. ciazy (czyli to zlecane jako drugie na trzy) nazywa sie USG genetycznym. Juz nic z tego nie wiem :)

dokladne usg robione miedzy 18-13 tygodniem ciazy to nazywa sie usg polowkowe , w usg genetycznym dodatkowo obliczaja ci jeszcze mozliwosc wad u dziecka na przyklad ocena ryzyka trisomi 21 - czyli zespolu downa

no musze przyznac , ze sporo mnie to kosztowalo , ale badanie trwalo 40 minut i z calego badania mam 40 minutowy film na plytce , dokladnie dziecko sprawdzili , wierzcie mi dlugo to trwalo ale warto bylo , mam pelny opis , sporo zdjec lacznie tych z przeplywami w zylach i sercu i spokojniejsze sumienie ze mojej MALEJ CORECZCE nic nie jest

Silunia, wielkie gratulacje, corci, filmiku, zdrowia no i w ogole :D

Az mi sie tak blogo na serduchu zrobilo :D

;D napisalam prawie wszystko oprocz ceny , sporo to znaczy 250 zl , wiem , ze to duzo ...mimo wszystko oboje z G. jestesmy zadowoleni ze sie zdecydowalismy , przezycie na cale zycie ;D

Karoo dziekuje sliczne , usmiech do ciebie , jesli sobie nie poradze z wlepieniem jutro to jak zwykle przesle do ciebie ;D

dzięki dziewczyny, dla mnie też najważniejsze, że dzidzia zdrowa, tylko niech sie porządnie obróci w końcu :laugh:

silunia ogromnie gratuluję księżniczki :)

Frutisku nie martw się na zapas, że będzie chłopiec. To, że ładnie wyglądasz w ciąży i że wyniki są dobre to naprawdę powód do zadowolenia, po tym co wcześniej przeszłaś. A w przyszły wtorek po prostu podpytaj, czy nosisz upragnioną Oliwkę :)

SILUNIA OGROMNE GRATULACJE Z POWODU DZIEWCZYNKI!!!!!

Leyna...ciesze sie, ze z twoim malenstwem wszystko dobrze

Frutisku...nie martw sie, moze byc bardzo roznie...ja w czasie ciazy wymiotowalam tylko raz, nudnosci tylko o godz. 22 przez 15 min i to bardzo krotko powiedzmy ze trwaly 2 tyg, jesli chodzi o wyglad to tez nie mam sie co przejmowac...wychodzi na to ze powinien byc chlopak, ale ja mam inne przeczucie...ale tego dowiem sie na usg-mam nadzieje ;D

reklama
silunia gratulacje czekamy na zdjecia małej księżniczki. :)
ja idę na usg 4 kwietnia już nie mogę sie doczekać

Do góry