Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Silunia bardzo ładna niunia... nosek ma uroczy..a Zuzia bardzo millutkie imie mi tez sie podoba ale tak miała na imie eks mojego męza wiec jak dla mnie to imie odpada choc bradzo mi sie podoba...pozdrawiam!!
Ja za 3d czarno-biale zaplacilam 100zl, ale powiem szczerze, ze jakiejs specjalnej roznicy pomiedzy tym 3d a normalnym nie widzialam jezeli chodzi o zdjecia, ktore dostalam. Na monitorze troche wiecej moglam zauwazyc. Po swietach ide na USG, ale normalne, a potem zobaczymy - moze sobie zafundujemy jakies 4d - tylko musze to z moim skonsultowac.
Ja na 3d bylam w polowie 17-go tygodnia. Powiedzial mi, ze to troszke za wczesnie, zeby stwierdzic na 100%, ale, ze obstawia dziewczynke. Tyle, ze dodal, ze w ciagu kilku tygodni z dziewczynki moze zrobic sie chlopczyk Wiec upewnie sie dopiero po swoetach - o ile sie dupa nie odwroci
no ja juz 20tydz mam nadzieje ze bede wiedziala bo dzis np.wybieram sie na zakupy i pewnie cos kupie i musze uniwersalne a tak bym konkretnie różowe kupila