reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

mada78 pisze:
No Sandra 2kg a jeszcze na dobra sprawe u ciebie dwa miesiace to gdzieś osiągnie 4kg!!! ładnie, niech niunia rośnie dalej zdrowo! ;D

Mada, mam nadzieje, ze az taki kolosik z niej nie bedzie, bo jak jeszcze odziedziczy po tatusiu dlugosc (60 cm przy urodzeniu) to nie wiem jak ten moj porod bedzie wygladac ;)

Frutisku, super ze juz jestes w domku i znowu bedziesz nam towarzyszyc :) Ciesze sie, ze i z Toba i z Oliweczka wszystko w porzadku i ze mala slicznie sie rozwija!

reklama
Frutisku dobrze, że jesteś z powrotem :) i że nie grozi Wam już wcześniejszy poród. teraz dużo odpoczywaj a nie lataj po sklepach kobieto :D

Byłam z Mróweczka dzisiaj na podgladzie ;)
i jak pani mnie zobaczyła to bez konsultacji z lekarzem (zanim zaczął badanie) podkreśliła "ciąża mnoga" dopiero lekarz ja wyprowadził z błędu ;D alez było jej zdziwienie ;D ale gin tez stwierdził że gdyby nie usg to po wielkości brzucha stawiałby na bliźniaki ;D
a moja Mróweczka to ładnie waży 2927g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to chyba dużo no nie??? a ma jeszcze miesiąc na rośnięcie :o

reszta wskazuje na 36 tydzień czyli po staremu a ma przyjść na świat wg. usg w terminie :)
co do wczorajszego wbicia siena wózek to lekarz mnie uspokoił i jest wszystko w porządku :)

co do płci nadal jest Mróweczką a nie mrówczankiem i tak juz pozostanie ;D ;D ;D ;D

oj przepraszam nie doczytałam reszta wskazuje na 36tydzien i 4 dni co nie zgadza sie z moim kalendarzem bo wg suwaczka jest 35 tydzień i 2 dni !
czyli mogę sie spodziewac tydzień wcześniej ;D ale tego dowiem sie dokładniej po wizycie u gina w czwartek ;D

Mada, wiekie gratulacje! Ale z Twojej Mrowy dorodna dziewuszka, fiu fiu :o :o Prawdziwy kolosek! ;D Jak ja się urodziłam (2 dni przed terminem) to ważyłam 2750g, więc Twoja niunia pewnie ze 4kg będzie miała jak się wykluje :laugh:

Super, że i z nią, i z Tobą wszystko w porządku. A że wg USG Mrówa starsza (tak jak moja Pszczółka ;)), to tylko się ciesz - krócej będziesz się meczyć z brzuchem w te upały cholerne :)

Mada gratuluje zdrowej i dorodnej Mrówy , bedzie z niej bobasek jak sie patrzy..ja mam dopiero 19 usg i tez nie moge sie doczekac ..a wtedy zobacze ile ta moja gwiazda wazy..pozdrawiam

reklama
;) ;) Mada toż to "kolosik" konkretny z tej twojej"mrówy".... Gratulację....daj Ci Boże cobyś poród miała lekki i przyjemny!!.. moja siostra 6 lat temu niecałe urodziła kolosika z wagą 4950 i 61cm..do dzis nie wiem jak....?!? ::)

Do góry