reklama

UŚMIECHNIJ SIĘ ;))

reklama
trafia facet do nieba. sw piotr wita go serdecznie i oprowadza go. przybyszowi bardzo sie podoba jest zielono, cicho, sloneczko swieci...
nadchodzi pora obiadu, sw. piotr wola go do stolu. facet z radoscia zasiada i zobaczyl ze na talerzu jest porcja kaszy mannej.
na kolacje tak samo, i na sniadanie i znow na obiad...
po 3 dniach nie wytrzymal i podchodzi do sw. piotra i mowi:
- sw piotrze, wszystko super, bardzo mi sie tu podoba, ale czemu ciagle do jedzenia jest ta kasza??
na to sw. piotr:
- wiesz dla nas dwoch nie chce mi sie nic wiecej gotowac

Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke.........
- Tutaj , jestes nienormalny.
- Noooooo, tak szybciutko nic sie nie stanie..........
- Nie! A jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna...
- Ale to tylko "laska", nic wiecej..... kobieto............
- Nie ,  a jak ktos bedzie wychodzil.....
- No dawaj nie badz taka...
- Powiedzialam Ci ze nie i koniec!
- No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia.
- Nie!

W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny , w koszuli nocnej , rozczochrana i mowi:
- Tata mowi ze wyrzucilismy juz smieci i masz mu zrobic te laske do cholery, a jak nie to ja mu zrobie .A jak nie to tata zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery!

Mezatki poszly na babska impreze.Lekko wstawione wracaja do domu.Przechodziwszy obok cmentarza zachcialo im sie sikac, wiec wskoczyly za nagrobki, sciagnely majtki i sikaja.Nagle pojawia sie grabarz z kijem w reku i zaczyna przeganiac bezbronne kobiety.
Na drugi tydzien spotykaja sie mezowie i jeden mowi:
- wiecie moja zona chyba mnie zdradza. Ostatnio wrocila z podarta spodniczka.

Na to drugi:
- A moja wrocila z podarta spodnica i bez majtek!

Na to trzeci:
- To jeszcze nic, moja wrocila z podarta spodnica, bez majtek i z szarfa na szyi: "NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY- CHLOPAKI Z RADOMIA".

:D :D

bylo sobie dwoch przyjaciol. zawsze wszedzie byli razem, szkola, wojsko, mieszkanie obok siebie itp. ale jedem z nich byl inwalida i siedzial na wozku. pewnego dnia przyjaciel odwiedza inwalide w domu, ten mowi:
- wiesz mialbym do ciebie prosbe....
- wal smialo, przeciez wiesz ze zrobie dla ciebie wszystko!
- dobrze, wiec moglbys wejsc na gore do pokoju i przyniesc mi skarpetki??
-jasne, zaden problem.
facet idzie po schodach na gore i nagle widzi przez uchylone drzwi dwie corki przyjaciela w samej bieliznie. nie myslac zbyt dlugo wchodzi do pokoju i mowi:
- wasz ojciec przyslal mnie tu zebym sie z wami kochal.
dziewczyny na to- to nie mozliwe, tata njigdy by tak nie powiedzial!!
wiec facet otwiera drzwi i krzyczy do kumpla:
- obie??
ten odpowiada:
- tak, poprosze.

reklama
Stare małżeństwo, mąż codziennie wraca z pracy, siada do stołu, jedną ręką wsuwa zupę, a drugą przegląda gazetę. Żona krząta się po kuchni, mąż ani raczy spojrzeć. W końcu żona postanowiła coś zmienić w tym małżeństwie i za radą koleżanki poszła do fryzjera. Następnego dnia zadowolona z uśmiechem podaje mężowi zupę, ale ten nawet nie spojrzał. Chlipie zupę i czyta gazetę. Wkurzona żona radzi się z nowu koleżanki i następnego dnia serwuje mężowi obiad ubrana w seksowną bieliznę. Mąż ani drgnął, łyżka za łyżką, przewraca strony gazety. No to zezłoszczona do granic możliwości z zdesperowana kobita kolejnego dnia ze złości ubrała sobie na głowę bojową maskę gazową (taką, jak mają w wojsku). Mąż wraca z pracy, siada do stołu, zabiera się za zupę i gazetę. Wreszcie nie wytrzymała i wrzeszczy:
- No niczego nie zauważyłeś.
Na co mąż podnosi głowę znad gazety, przygląda się intensywnie żonie, po czym mówi zdumiony:
- Coś ty, kurde, stara, porąbało cię, brwi zgoliłaś????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry