missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dzieki dziewczynki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ja jeszcze wrzuce moja dzisiaj skonczona sukieneczke![]()
MNie tez sie podoba! Jak sie w koncu doczekam dzieciatka to na pewno cos zamowie!!!dzieki dziewczynki![]()
prezentuje album zrobiony metoda scrapbookingowa - wersja dla dziewczynki. Sklada sie on z 30 stron, ale wybralam tylko kilka:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudna i w dodatku w moim ulubionym kolorze :-)to ja jeszcze wrzuce moja dzisiaj skonczona sukieneczke![]()
haftujesz na gotowych wzorach czy na bialych kanwach bo ja haftuje na bialyuch z wzorow z gazet :-) ladne te twoje obrazyWitam serdecznie. Jestem staraczką z wątku: "Mamusie staraczki od 2009roku" i chciałabym się przyłączyć do tego wątku także. Moim hobby jest haftowanie na kanwach i już mam sporo obrazów tak wyhaftowanych a oto kilka z nich.
Kasiu śliczneeWitam serdecznie. Jestem staraczką z wątku: "Mamusie staraczki od 2009roku" i chciałabym się przyłączyć do tego wątku także. Moim hobby jest haftowanie na kanwach i już mam sporo obrazów tak wyhaftowanych a oto kilka z nich.
No niestety te różne duperelki są dość drogie... Ja kupiłam od razu większą partie materiałów, które zapewne wystarcza mi na kilka albumów, ale wydalam na to ok 200 zl...macku sliczny ten album pewnie drogo wychodzi takie cudo co???