marietta2112
Fanka BB :)
Trzymamy bardzo kciuki za jutroJa dzień przed planowanym testowaniem jestem do niczego w robocie moja głowa jest zupełnej gdzieś indziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzymamy bardzo kciuki za jutroJa dzień przed planowanym testowaniem jestem do niczego w robocie moja głowa jest zupełnej gdzieś indziej
Ja też team rocznik '87, chociaż jeszcze przez 17 dni sobie odejmuje i mówię, ze mam 37Oj tam , ja już mam 38 i jeszcze próbujeale czuję się młoda duchem hehe.
Trzymam kciuki!
Daj znać jak będziesz mieć pewność czy wpisać tego 30.12. Też miałam taki miesiąc, że dwa razy testowałam.Kurcze tak mnie trochę zdołował ten biały test z rana i sobie myślę teraz że kurde dopiero w nowym roku kolejna szansa itp itd a potem włączyłam Flo i wypada na to że będę mogła kolejny raz testować jeszcze przed samym sylwestremokoło 30.12 powinno plus minus byś 11 dpo
![]()
Wszystko będzie jasne jak dostanę okres, ma być za 4 dniDaj znać jak będziesz mieć pewność czy wpisać tego 30.12. Też miałam taki miesiąc, że dwa razy testowałam.
Eee pani to jak za 4 dni to może jeszcze nic straconego? Proponuję tescik jeszcze z rana jutro do duetu z @Jane DoeWszystko będzie jasne jak dostanę okres, ma być za 4 dnidam znać
Apeluje żeby się nie poddawać, mówię to ja, negatywny duch który jest wybitnie pozytywny dziśWszystko będzie jasne jak dostanę okres, ma być za 4 dnidam znać
Bardzo Ci życzę tej radości, zwłaszcza po testowaniu![]()
Ciekawe jakie to jest wyjaśnienie psychologiczne że na czekaniu czas dłużej plynieWłaśnie po transferze już zacznie się ten najgorszy czas oczekiwania na test i wynik udało się czy się nie udało![]()
O czym Wy mówicie, byłam w ciąży 3 razy i za każdym razem kreski były od 10 dpoEee pani to jak za 4 dni to może jeszcze nic straconego? Proponuję tescik jeszcze z rana jutro do duetu z @Jane Doe