reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dziewczyny ile Wy dni po możliwym zaplodnieniu/owulacji robicie sobie zazwyczaj testy? Około 8-10 dni tak?
Ja się staram nie robić wcześniej niż 10-11 dzień po owulacji. Implantacja przeciętnie zachodzi do 10 dnia po owulacji (technicznie może aż do 12), a istotna ilość bety wydziela się ok dwie doby po implantacji. Możesz mieć implantację 5 dni po owulacji i test ci wyjdzie 7 dni po owulacji, możesz mieć implantację 10 dni po owulacji i test ci wyjdzie 12 dni po owulacji. Ale późne implantację są mało popularne statystycznie.

reklama
Jakie ciasto? 🥹
U mnie właśnie wleciały gofry bananowe na śniadanie 🥰
Na wadze mam znowu 6 z przodu, ciekawe na jak długo 😅🤣
Jabłecznik :)
Obstawiam, że długo nie będzie tego 6 z przodu, bo będą kg ciążowe :) chyba, ze teraz schudniesz do 5 z przodu to i moze 7 już nigdy nie zobaczysz :D

Ja czekam ze słodkościami do Świąt 🥹
Jak pomyślę, że mogłabym już mieć te 50 ileś kg bo przecież wystartowałam z dietą 4 stycznia, w lipcu miałam chyba 63.8 a teraz mam 69. 8 to mnie szlag trafia 🙄
Eh, ta samodyscyplina 🤣🤣

reklama
Ja czekam ze słodkościami do Świąt 🥹
Jak pomyślę, że mogłabym już mieć te 50 ileś kg bo przecież wystartowałam z dietą 4 stycznia, w lipcu miałam chyba 63.8 a teraz mam 69. 8 to mnie szlag trafia 🙄
Eh, ta samodyscyplina 🤣🤣
To tak samo jak ja ja jakoś na wiosnę też miałam 62 64 coś takiego a teraz już mam więcej no ale co zrobisz

Do góry