reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

O losie moje wcierki i olejki chyba pół roku nie były dotykane. Chyba w ogóle już nie są dobre…

Trzeba sprawdzić ile mają miesięcy ważności po otwarciu 😀

To ja wywaliłam wcierki banfi jak zauważyłam co robią z moją skórą głowy. I ogólnie przeczytałam, że są do dupy. Chce sobie kupić pharmaceris. Ale pierwsze co to badania zrobić, ferrytyna głównie mnie interesuje.

Uwielbiam Banfi 😀 obecnie denkuje Anwen, na Pharmaceris się czaję ale kupię jak zużyję to co mam albo przynajmniej te co mam otwarte 😅

reklama
U nas też pewnie inaczej by na to patrzył, gdybyśmy nie mieli dzieci, a tak nawet nie ma szans. Poza tym mój wiek. Gdybym była z 5 lat młodsza. U Ciebie 5 razy doszło do zapłodnienia to jest bardzo duża szansa, że się uda.
No pomiędzy ostatnimi ciążami było ok 16 mc różnicy i obie ektopowe także ja się chyba zestarzeję zanim się uda naturalnie a na sposoby z ingerencją lekarza itd.to ja zwyczajnie nie liczę póki co. Zobaczymy co przyniesie nam los

Załączniki

• IMG_4394.png
    IMG_4394.png
    1,3 MB · Wyświetleń: 30
A kurier mnie robi w ciula - na podany nr tel odzywa się poczta głosowa 🙄
Plamienie się trochę rozkręciło ale nie jakoś spektakularnie także chyba nie ma sensu już sikać na test bo to raczej początek okresu ale dam jeszcze znać

No i jak to koleżanki z forum mogą zmotywować 🤣 Od razu było zadzwonione, ja nie wiem czego ja już w pn Cię nie ciąsnęłam 🤦

W poniedziałek bym nie dzwoniła bo się denerwowałam pierwszą samodzielną zmianą 🤣 ale dzisiaj mam wolne a i już luz większy 😀
Nawet idąc za ciosem zadzwoniłam od razu do przychodni z prośbą o wystawienie recepty na dwa leki które mi się kończą 😎

Jeju, a ja mam takiego nerwa, że nie wiem. Przed chwilą się tak na mojego chłopa darłam, aż się zapomniałam że jesteśmy na dworze i mnie chyba cała wieś słyszała 🤣🤣 a na koniec jeszcze się psu oberwało 😳🙄

reklama
Do góry