reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Kurde dziewczyny to serio nie tak mial sie rozpoczac ten grudzien! Jesli listopad i grudzien bedzie slaby, to sorry, ale styczen musi byc pelen serduszek! Prosze zaplanowac w grafikach urlop na plodne i nie wychodzic z lozka! 😂

reklama
Część dziewczyny, nie miałam jak się wczoraj odezwać bo wczoraj młyn i w pracy i w domu. Witam się kawa :)
Bardzo mi przykro z powodu wczorajszych bieli :(
Ja czekam na wizyte w przyszłym tygodniu monitoring.

Kurde dziewczyny to serio nie tak mial sie rozpoczac ten grudzien! Jesli listopad i grudzien bedzie slaby, to sorry, ale styczen musi byc pelen serduszek! Prosze zaplanowac w grafikach urlop na plodne i nie wychodzic z lozka! 😂
Eeej spokojnie, jeszcze tyle potencjalnych serdyszek na grudzień jest możliwych. Nieustająco trzymam kciuki.

Ja się pierwszy raz w życiu modle zeby okres przyszedł szybko żebym się wyrobiła z inseminacja przed świętami bo w innym wypadku płodne wypadną w święta jak będę mieć gości na kilka dni na noc… a to będzie wyzwanie z naszym psem (nie wiem czy kiedyś wspominałam że mam psa). Więc się plamienie rozkręca i teraz to trzymamy kciuki żeby okres się rozkręcił.

Może listopad i grudzień kiepsko bo jest mniej słońca? Już wymyślam xD

reklama
Eeej spokojnie, jeszcze tyle potencjalnych serdyszek na grudzień jest możliwych. Nieustająco trzymam kciuki.
Oczywiscie, ze jest duzo mozliwosci jeszcze, ale ten poczatek mial tak z buta wjechac! :D zreszta… zaraz jestes nastepna 🙈
Ja się pierwszy raz w życiu modle zeby okres przyszedł szybko żebym się wyrobiła z inseminacja przed świętami bo w innym wypadku płodne wypadną w święta jak będę mieć gości na kilka dni na noc… a to będzie wyzwanie z naszym psem (nie wiem czy kiedyś wspominałam że mam psa). Więc się plamienie rozkręca i teraz to trzymamy kciuki żeby okres się rozkręcił.

Może listopad i grudzień kiepsko bo jest mniej słońca? Już wymyślam xD
Wbrew logice, ale trzymam kciuki, zeby ten okres szybko sie rozkrecil! :D a termin kiedy uzgadniasz?

@Dorka66 daj znac potem, trzymam kciuki 🤞

Do góry